perjantai 24. elokuuta 2012

Koittakaa kasvaa, ei erilaisuus oo pahasta


Heyy :)

Tänään mulla oli siis vaan yks tunti koulua, kuten tässä jaksossa joka perjantai! Mutta niin, kuvitelkaa sitä tunnetta ku kävelen ihan unisena ja puol kuolleena normaalisti vessaan ja matkalla nään sivusilmässä äiskän, jolla on vauva sylissä. No kävelen ihan normisti ohi, mutta hetken kuluttua rupesin kuitenkin miettimään, että mitähän helv.. ja käännyin takaisin. Oli siellä vauva, ja arvatkaa, tää rupes itkemään joka kerta ku näki mut!
Se tuijotti mua äiskän sylistä ja kun katoin takasin, ni se tarrautu äiskään ja paino päänsä O.o
Nojoo, tunne oli kyllä ihan molemminpuolinen!!

Mutta niin, myöhästyinpä koulustakin. Onneks vaan pari minsaa, eikä opettaja ees noteerannut sitä mitenkään :)
Oli ihan kiva tunti, kun ei tarttenu paljon tehdä tehtäviä tai keskittyä kuuntelemaan opettajaa. Meillä oli labratunti (no okei, ei me koko tuntia siellä oltu) ja tutkittiin siis munuaista. Ei onneks haissut yhtä pahalle kuin sydän.
Sitä munuaista piti puristaa munuaispyramidista, että tulis virtsaa altaaseen, mutta meijän munuaisella oli joku ongelma ja tuli vaan verta :( no ei se nyt niin paljoa haitannut!
Ens kerran elin juttuja tulee jakson lopussa, jolloin saadaan tutkittavaksi ns. elinpaketti, joka on siis lampaasta peräisin.
Mutta siitä varmaan kirjoittelen jotain sitten joskus.
(uskon, että nää kiinnostaa teitä O.o XD)

Sain mopenkin huollosta ja lähdin sillä sitten tallille. Hoidin Jentan aitauksessa ja jotain 14 aikoihin mentiin maneesiin ja pääsin ratsastamaan.
Tehtiin mm. kolmikaarista kiemuraa, pohkeenväistöä ja sitten vielä paljon laukkatyöskentelyä.
Kummaa, että huomasin, että pystyn paremmin istumaan oikeassa laukassa, kuin vasemmassa! Vaikka eikös Jentan vasemman laukan pitänyt olla pomputtavempaa?
Jentan kanssa ollaan harjoiteltu nyt useasti täsmällisempiä laukannostoja. Ettei tulisi sitä kiitoravivaihetta vaan nousisi esimerkiksi käynnistä. Ja nousisi pienillä avuilla ja sillä hetkellä, kun sitä pyydetään. Yleensä meillä aina se ensimmäinen nosto on vähän mikä on, mutta kun tekee siirtymisiä, niin loppua kohden nostot paranee roimasti. Sitten taas käy niin, että poni nostelee vähän omia aikojaankin sitä laukkaa :D
Mutta niin Jenta meni tänään tosi hyvin ja olin tyytyväinen. Meillä meni aikaa noin tunti ja molemmat oli sitten aivan hikisiä.

Jentalla olikin jo heinät tullut aitaukseen, joten portilla otin suitset pois ja lähetin ponin syömään. Sen syödessä suljin portin (vaikea suljettava, menee kauan aikaa ja voimaa) ja sitten otin satulan pois.
Poni sai tietenkin viilennyksen ja porkkania, ennen kuin lähdin maneesiin katsomaan (ja kuvaamaan), kun Lorella ratsastettiin :)

Huomenna sitten tiedossa suht aikanen herääminen, vaikka tekiskin mieli vaan nukkua, kun oon niin väsynyt. Mutta aattelin mennä katsomaan (ja mahdollisesti kuvaamaankin, jos se on sallittua) esteratsastuskilpailuja :)

Jenta on muumeli♥






Photobucket





Sinä olet minun ainoa maa♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)