perjantai 17. elokuuta 2012

Oothan täällä huomennakin


Heippa!

Tänään mulla olikin vaan yks tunti koulua :D Lähdin sitten hesen kautta tallille.
Siellä harjasin Jentan aitauksessa ja tosiaan, kun oli kerrankin aikaa, niin harjasin pontsin aivan kunnolla ja melkein tuntihan siinä meni.

Mentiin maneesissa tänään. Käynnissä harjoiteltiin vähän avotaivutusta, joka alkoikin lopuksi sujua mielestäni hyvin.
Ympyrällä otettiin ravia ja tällä kertaa olin päättänyt, että treenataan ihan kunnolla, että Jentakin joutuu käyttämään selkäänsä ja muitakin osiaan.
Tänään poni ei vastustellut ohjaa, eikä myöskään raippaa (jota en kyllä oikeastaan edes käyttänyt).

Laukkaa otettiin siinä ympyrällä ja tehtiin siirtymisiä raviin taikka käyntiin. Myös oikeassa kierroksessa ja lähes joka kerta nousikin se oikea laukka! Poni alkoi kyllä kuumua ja kaahotti ravipätkät sekä rupesi itse nostelemaan laukkaa missä sattui. Piti sitten ottaa välillä käyntiin tai raviin ja työstää jollain pienellä voltilla tai vapaamilla ohjilla, että saatiin se hömpöttely pois.
Käytiin myös laukkaamassa hieman suoraa uraa ja sitten tehtiin ympyrä keskelle.

Vasemmassa laukassa sama juttu. Lopuksi alkoi tulla todella hyviä nostoja käynnistäkin! Poni oli tänään aivan mahtava, laukassakin liikkui itse ja teki mitä pyydettiin. Viimeiseksi kannustin ponia laukkaamaan suoralla uralla kovaa.

Jentalla oli taasen hiki, joten se sai suihkun (tai no sienityksen) ennen kuin pääsi ulos syömään.






You are my everything♥ //laatu!

2 kommenttia:

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)