lauantai 25. elokuuta 2012

Esteratsastuskilpailut


Heippodei :)

Tänään herätyskello soi 8.00 aikaan. 8:30 lähdettiin Niinan kanssa ajamaan tallille.
Estekisat alkoivat 9 aikoihin ja ensimmäisenä vuorossa oli puomiluokka. Viimeisessä radassa esteet olivatkin nousseet jo 110cm korkuisiksi. Itse kuvasin joka suorituksen :)
Kuvia tulikin 856 kappaletta :DDD

Kisat oli mahtavat; ihmisiä tippui, puomeja putoili, hevoset pukittelivat sekä kieltelivät, ja toiset tekivät vauhdikkaita, puhtaita ratoja. Oli pieniä poneja ja isoja hevosia. Oli vuonista, suokkia, pvtä, tilastoa ja vaikka mitä! :)

Huomenna vuorossa olis sitten koulukilpailut, mutta täytyy nyt katsoa, että jaksanko mennä, kun täytyis sitten taas herätä kello 8. Mutta toisaalta, eikös se oo niin, että haudassa kerkee nukkua?

En nyt tiedä mitä vielä kertoilisin, mutta laitan nyt muutamia kuvia, toivottavasti tykkäätte, kun välillä on vähän erilaisia kuvia! :)














Spirit & Jossu :)











4 kommenttia:

  1. Hei! Kivoja kuvia sinulla! Jos siulla on enemmän kuvia minusta ja hatista (hattel's fairytale, 100cm ja 110cm) niin ottaisin niitä mielelläni spostitse vastaan! karla@kthorsehelp.com

    VastaaPoista
  2. Karla - kiitos, ja juu laitan tulemaan :) Jos kone siis suostuu yhteistyöhön!

    VastaaPoista
  3. Tosi hienoja kuvia! Jos löytyy lisää kuvia Cloridaksesta (ruunikko pv, sininen huppu/huopa/pintelit, punaset jalkkarit > puomiluokka & 50-60) ja Tabascosta (rautias suokki, punanen huopa ja otsapanta > 50-60 & 70) niin niitä voi pistää cloridas@gmail.com ! :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi - kiitos! :) Laitan tulemaan heti kun kerkiän (ja kun kone antaa lähettää) (:

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)