torstai 29. syyskuuta 2011

kipu korvaa ystävää joka ei jätä milloinkaan

Hellouta :) Elikkä siis Keskiviikkona oli biologian koe, ja sekään ei tainnu mennä kovin hyvin :P
Eilen siis kokeen jälkeen pohdittiin Latten kanssa, että mitä tehtäisiin, jolloin saatiin idea, että mähän voisin mennä niille! No ei kun matkaan vaan ;)
Oltiin niiden pihassa jotain ennen kahtatoista ja vietettiin sitten aikaa Munan, Napparin, Hermannin ja Pekan kanssa ^^ Sen jälkeen lähdettiinkin Lauran mummolaan syömään, ah siellä oli mainiota ruokaa!!
Sitten ajettiin takas Lauralle ja mentiin sisään mömmöilemään, syömään suklaata ja kuuntelemaan musiikkia.
Hetken kuluttua lähdettiin alakertaan vaihtamaan vaatteita (mulla ei ollut ratsareita, joten lainasin Lauralta kengät ja sukat ja jotain paitoja) ja sitten mentiin hakemaan hevosia kuraiselta laitumelta. No, se ei käynytkään niin helposti, rämmimme siellä varoen kaatumista kuraan ja ohdakkeetkin pistelivät mua kokoajan, ja kun pääsimme hevosten luo, saimme ne portille, jossa ne katselivat hetken, kunnes lähtivät laukalla takaisin toiseen päähän! Eikun sama uudestaan ja tällä kertaa Laura otti Emmaa riimusta kiinni, mutta Jane tuli takaa ja Emma riuhtaisi ittensä irti ja molemmat lähtivät laukaten portille. Minä harpoin äkkiä hevosten luo ja nappasin Janea riimusta ja Laura antoi narun, vihdoin saimme hevoset kiinni. Kun talutin Janea talliin, se meinasi jotain rynnätä siinä yhessä vaiheessa, mutta ei siinä mitään kummempia tapahtunut.
Vein Janen karsinaan ja Emma jätettiin pihalle harjaukseen.
Emma oli aivan kuin mutaeliö! Se oli yltäpäältä kurassa, joka oli panssaroitunut sen karvaan. Mun piti sitten ottaa ajolasit, koska niitä kurapaakkuja lenteli mun silmiin.
Emmassa riittikin harjausta, mutta onneksi meillä oli aikaa.
Vihdoin saimme Nemppikselle varusteetkin päälle ja pääsimme lähtemään kentälle päin.
Laura siis ratsasti ekana ja hän teki pohkeenväistöjä, jotka menivätkin jo hyvin! Laukatkin nousi molempiin suuntiin :3
Sen jälkeen minä sain ratsastaa ja Laura neuvoi mua Emman muotoon ratsastuksessa, ja sehän toimi! Sain Nemppiksen kulkemaan muodossa!! Ai hitsi, se oli ihana tunne, ku kerrankin onnistuin ja hevonen kulki muodossa, mutta tietenkin se oli Lauran ansiota, koska hän neuvoi mua ^^ ;3
En siis tehnyt sinänsä mitään tehtäviä, vaan keskityin pelkkään muotoon. Laukatkin sain nostettua molempiin suuntiin! (ei siinä muuten mitään ihmeellistä olisikaan, mutta ennen Nemppis on nostanut vain vasenta laukkaa).
Lopuksi menimme vielä tielle kävelemään (ja vähän laukkaamaankin ;D)
Sen jälkeen kadotin Lauran ja ratsastin Emmalla talliin ja tulin siellä pois selästä :)
Siivottiin vielä Janen ja Kiran karsinat, Laura aina varasti mun paskat ja vielä heitti mua niillä!!! >.<
Ja sitten tuli hyvä laulukin se menee näin "Nyt paska vierii, se vierii, se vierii, se vierii" :'D
Nimesin myös vahingossa niiden kastelukannun Heinä-Herbertiksi :DD
Harjasimme myös molemmat hevoset vielä ja tapahtuihan kaikkea muutakin hauskaa, mutta eiköhän tässä ole tarpeeksi infoa teille ;)
~Kiitos Latte♥ , en tiedä miten kestäisin ilman sua~

Tänään eli Torstaina  oli saksan koe, joka ei menny hyvin, mutta whatever :P Ja sitten jotain tunnin juttelin siinä koulun pihalla Saran kaa :)

Kuvia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)