maanantai 5. syyskuuta 2011

monta sydäntä rikki, monta tyttöä itki

Halloota! Tänään siis koulun jälkeen ajoin kotiin, jossa ei ollutkaan ketään kotona. No siinä sitten riisuin ratsarit jalasta ja kuljin alkkareissani pitkin taloa, tekemässä läksyjä ja ruokkimassa kissaa :D
Tallilla olin jotain kello 17 aikoihin ja ratsastuksen aloitin kello 17.48 kentällä menin alkukäynnit ja sitten vähän käynti-ravi-käynti-pysähdys siirtymisiä testatakseni, että onko Aatu kuulolla :)
Oli kyllä aika reipas jo heti aluksi, joten vähän epäilin, että viitsisinkö mennä maastoon, mutta koska hevonen siirtyi ihan hyvin myös hitaampaan askellajiin ajattelin lähteä. Ennen maastoon menoa kuitenkin ravasin ympyrää, jossa poju vähän kiihdytti, mutta parin kierroksen jälkeen alkoi jo kulkea paremmin. Sitten vielä parit väistöt käynnissä ja sen jälkeen nokka kohti 2 kilsan lenkkiä!
Aluksi mentiin ihan vaan käyntiä suhtkoht pitkillä ohjilla ja jonkun ajan päästä kokosin ohjat ja menin käynnissä vieläkin laulellen jotain tarinaa musta ja Aatusta :DD Onneksi ei ollut ketään kuulemassa ;)
No sitten pyysin pojan raviin ja se ravasikin nätisti, eikä edes turhia hötkyillyt!
Yhdessä vaiheessa ratsastimme melkein kyyn päältä! >.< voi elämä, kun säikähdin! Aatu vaan katseli käärmettä joka sähisi, ja minä yritin kääntää poikaa ympäri, mutta se vaan tuijotti sitä kyytä.. Onneksi kyy lähti karkuun ja minäkin sain Pulliksen kääntymään toiseen suuntaan.
Jossain vaiheessa päätin siirtää pojan laukkaan, no ravin kauttahan se nousi ja lähti kun raketti :'D Siinä sitten myötäilin ja tein pidätteitä vuorotellen ja sain sen menemään vähän hiljempaa ja lopulta ravia.
Otimme myös pari hieman pidempää laukkapätkää ja Aatu pysyi mainiosti hallinnassa! :3
Lopuksi menin vielä kentälle tekemään loppuravit ja hyppäsinpä siinä sitten 2 miniestettäkin :D
Lehon lenkki käytiin vielä vapainohjin kävelemässä ja sitten tallipihassa tulin alas selästä ja vein Aatun talliin, jossa kylmäsin sen jalat ja pesin satulan kohdan :)
ja sitten vähän ennen kello 20 olin kotona :)

Oli mahtava päivä ja oon tosi ylpee Aatusta <3 :)

                                          Alla vanha kuva hieman uusittuna :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)