maanantai 29. elokuuta 2011

Yksi toisensa jälkeen me pudotaan

Hallou :) En sitte eilen laittanu lisää niitä Emmalla ratsimiskuvia, kun oli niin sairas olo. Tänään menin siis kouluun, vaikka luultavasti mulla olikin hieman lämpöä, mutta en viitti jäädä koulus jälkeen ja kun halusin päästä ratsastamaankin :)

En mitään ihmeempiä tehnyt, loivaa kiemura-uraa niin että 'toisella puolikkaalla' pohkeenväistöjä, aluksi käynnissä ja myöhemmin ravissa. Väisti hyvin! Suunnan vaihdoin takaosakäännöksellä. Samaa loivaa kiemura-uraa myös toiseen suuntaan väistöineen kaikkineen ja sitten ravissa ympyröitä.
Laukkaa nostin ensiksi vasempaan kierrokseen, ihan vaan uralla ja Aatu olikin aika meno päällä, mutta jarrutkin kyllä löytyivät eli ihan tyytyväinen olin.
Oikeeseen kierrokseen pystyinkin jo tekemään loivaa kiemura-uraa laukassakin, kun pysyi poni hanskassa ja meni tosi hianosti! Olin todella ylpeä pojasta :3
Lopuksi vielä kevyessä ravissa loppuverkat ja sitten vapain ohjin käyntiä, viimesilauksena vielä kävelimme Lehon lenkin ja poju ei edes säikkynyt mitään :)

Tallissa kylmäsin Aatun jalat ja sitten pääsi poika karsinaan lepäämään. Meni todella hyvin! <3 ♥


                                       HUOM! Kuvien laatu on parempi, kun klikkaat ja katsot ne isompana! ;)
Jane :3


mulla ei ole hajuakaan siitä mitä teen tässä kuvassa ;)


ilme ;)

jalkapomppu??


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)