tiistai 2. elokuuta 2011

Luulin maailmanlopun koittaneen, mutta sitten enkeli tuli ja antoi uskon elämään

Hallou :) Jari siis jätti mut.. tai no ei nyt ihan suoraa, mutta niin. Ei siitä sen enempää, mä alotan uuden elämän, ilman sitä, iloisempana kun ennen sitä.
Ja niin tnä aamuna heräsin (tainojoo, enhän ollut edes paljoa unta saanu ehkä pari tuntia) aikaisin ja nousinkin, kun oli niin paha olo etten kyennyt edes jäämään sänkyyn.
Luulin, että kaikki on nyt ohi, mutta sitten sainkin apua. Nimittäin se nimeltämainitsematon henkilö, josta aikaisemmassa merkinnässä kerroin, piristi minua, hän onnistui palauttamaan uskon elämään, parempaan elämään.
Olen varmasti ikuisesti kiitollinen, siis kiitos Janka♥ , sä pelastit mut.

Ja lukiota varten tilasin vähän kirjojakin. Sitten reippaana tyttönä leivoinkin suklaamuffineita ja läksin tallille. Jossa sitten kävikin 'Onpa maailma pieni' - tapahtuma, olin siis satulahuoneessa lukemassa, kun Merja tuli kyselemään että missä asun. No siinä sitten huomattiin, että asutaan samalla suunnalla! Merja on kuulemma nähnyt mua täällä kotona päin, mutta itse en muista häntä nähneeni. Kuitenkin Merja on yksi niistä mukavista aikuisista, jolle voin puhua ^^
Tallilla törmäsin myös Lenitaan ja Aleksiin, jonka kanssa sitten aloinkin hengata, tai siis katsottiin tuntia yhdessä ja naureskeltiin :'D Se penkkiki kaatu ni oli tosi hupaisaa :')
Tuntien jälkeen sitten menin keskustelemaan Sallan kanssa, että mitä tekisin tässä tilanteessa, kun en jaksaisi hikistä kouluvääntöä, no hänhän iloisesti huudahti että "Vuokraa hevonen!" , no elikkä meikä vuokraa Pullamössöponia♥ (Suomenhevosruuna Ulan Aateli, "Aatu") maanantaisin :3 Ai vitsit, kun tulee ihanaa!
+ Mähän oon käyny Tiistaisin auttelemassa pienempiä hevosten kanssa ja nyt Salla luuli etten käy enää (kun kukaan meiltä ei ratsi sillon) ja olikin jo vähän huolissaan, että pitääkö vaihtaa klo 16 ja 17 tuntilaisten paikkaa ( se ei olisi käynyt kaikille tuntilaisille) , joten sanoin, että voin kyllä edelleen käydä auttelemassa ja siihen Salla "Jes, Jenni sä oot ihana!" voi vitsit, kun tuntu hyvältä kuulla tollastakin :3 ♥

Ja huomenna Lattelle♥

Elämä alkoikin sujua, ei tää ollut maailmanloppu, tää oli uuden alku ^^ :3

(Noniin elikkä meikä luultavasti käy nyt siis tallilla maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin :D )

Kulta, mä rakastan sua♥ :3

Ethän ikinä mene pois?♥

♥♥♥

"Ei poneja mikään voita, ponit vei mun sydämen"

3 kommenttia:

  1. Ihanaa lukee tällasta (: <3 Ilonen Jenni, pidän (:

    VastaaPoista
  2. hyvähyvä :D Yritän pitää tän asenteen, nyt kun on 'terapeuttikin' niin eiköhän se onnistu ;)

    VastaaPoista
  3. minäki pidän ilosesta Jennistä (: ja nythän tää blogi näyttää ihan erilaiselta.. mut kivalta (: jotenki pirteeltä :'DD t.marsi

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)