keskiviikko 10. elokuuta 2011

Pojan tinakenkäisen, mistä löytäisit sä sen?

Halloota :) Huomasitteko jo uuden bannerin? Tein sen eilen, mutta blogger ei antanut ladata sitä, no ei antanut tänäänkään; oli pakko lataa se ekana TinyPic'iin ja sieltä sitten linkittää tänne. On toi blogger ruvennu ihan kunnolla kusemaan, tai sitten vika on koneessa, dunno.
Mutta kerronpa tästä päivästä :)
Elikkä herätyskello soi 05.20 jolloin pomppasin sängystä ylös ja talsin syömään. Sitten laitoin itseni valmiiks ja matka kohti Sipoota alkoi!
Alkumatka meni mukavasti, minua ei väsyttänyt kovastikaan, mutta juuri kun saavuimme Sipooseen silmäluomeni alkoivat painua kiinni - no siinä sitten olin sillai että "Krooh... Ei saa nukahtaa! Krooh... Ei saa nukahtaa!" ja jotenkin kummassa onnistuin pysymään hereillä.
Seisoskelin siellä sitten odottamassa Pinjaa♥ , kun Veera tuli juttelemaan minulle. Vastailin tietysti ja esitin vastakysymyksiä, kunnes Esterkin tuli siihen ja lisäksi myös Juulia ja joku toinen.
Onneksi ei tarvinnut kauan siinä yksin lagaa, kun Pinja jo saapuikin! Minä tiesin jo missä minun kuuluisi olla, mutta Pinja ei tiennyt missä hänen pitäisi olla, joten jäimme selvittämään sitä kartasta.
Sitten tiemme erosivatkin, koska minulla oli englantia ja Pinjan lukkarissa luki musiikki, mutta se ei alkanut vielä tällä viikolla.
Englannin tunnilla istuin Veeran vieressä. Sipoon Lukiossa tunti on 75 minuuttia.
Välkällä löysin taas Pinjan, onneksi! Ja hengailimme kahdestaan joka välitunti, jutellen kaikesta - niin syvällisistä kuin hassuistakin asioista - kovaan ääneen tietenkin ;)
Ruokalassa menimme taas Kaltsun kanssa samaan pöytään c(;
Nauroin Pinjalle, koska hän näytti aivan Ron Weasleyltä XD ja se oli koomista!
Pinja sitten ei osannutkaan avata ulko-oven lukkoa, vaan väänti sitä väärään suuntaan ja inisi jotain ettei osaa :'D Takana olevat 'isot lukiolaiset' näyttivät tympääntyneiltä, kunnes Pinja lopulta väisti ja he pääsivät avaamaan oven :')
Vikalla tunnilla mulla oli matematiikkaa - olinkin jo unohtanut kuinka vihaan sitä ainetta!
Ai, että harmittaa kun en näe Pinjaa pitkään aikaan, mahdollisesti enää ikinä :/
Huomasin muuten, etten millään pysty tutustumaan naikkosiin O.o
Ja nyt mietitte varmaan, että onhan Pinja tyttö, mutta hän on erilainen. Hän oli yksin siellä, eikä näyttänyt naakkelilta, siksi pystyin tutustumaan häneen :D En viihdy isoissa porukoissa, vissiinkään.
Mutta juu, oli mukava päivä, vaikka oppitunnit olivatkin mitä olivat. Tai siis ei niissä sinänsä mitään vikaa ollut, mutta en vain pidä koulusta, kuten varmaan ymmärrätte (;
Ja siis koulupäiväni alkoi kello 8.10 ja loppui 15.25 (Myöhästyin kyllä ekalta tunnilta n.5 minaa, kun siellä ei ollutkaan mitään soivia kelloja, joihin olin tottunut XD )
Huomenna sitten tuttuun kouluun, näkemään Lattea♥ & Marsia♥

Espresso vuonna 2009 ^^ ;3

2 kommenttia:

  1. hyi hitsi miten outo paikka toi sipoon lukio o.O tai ainaki sain sellasen vaikutteen :'D t. marsi

    VastaaPoista
  2. ainii ja hieno banneri (: t. marsi again

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)