maanantai 31. maaliskuuta 2014

If I wasn't here tomorrow would anyone lose sleep?


Heippati, täällä ollaan kirjustelemassa jälleen. Ulkoasun vaihdoin eilen, saa laittaa kommenttia, että miltä näyttää mielestänne :)

En taas niin hirveesti muista, mutta kirjottelen, mitä satun muistamaan. Tää viikko ei tosiaan oo ollut mikään helppo, kun oon taas menettänyt yöuneni ja ruokahalukin oli tossa vähän kateissa. Enkä oikeestaan oo halunnut, kun vaan nukkua, mutta eipä oo oikein onnistunu, ku ei tuu se uni kuitenkaan.
Jentailu on ollut se asia, joka on päiviä piristänyt ja ees hetkeks antanut hyvää oloo.

Mutta juu, sitten heppailuun ja muuhun. Eli torstaina ratsastin tunnilla Liiralla (pitkästä aikaa!) ja meni hyvin. Liira oli tosi kiva ratsastaa, aiheena oli pohkeenväistöt, avotaivutukset ja laukassa vastataivutus.

Perjantaina ratsastin Jentalla, ja se oli aika energinen, kyttäsi toista päätyä ja ei oikein niin hyvin jaksanut keskittyä. Illemmalla menin Sailan tallille kuvaamaan Kazzun ratsastustuntia. Tulikin näpsittyä ihan kivoja kuvia, kun keli ja valoisuus olivat oikein suotuisat.
IMG_6611

IMG_6629

IMG_6660

IMG_6676

IMG_6737

IMG_6786


Lauantaina mentiin Jentan kanssa maastoon pitkästä aikaa. Jentsiä vähän jännitti silloin tällöin, ja pari kertaa se epäröi niin, että pysähtyi ja ehdotti takaisin päin kääntymistä, mutta pienellä kannustuksella jatkoi kuitenkin nätisti matkaa. Laukkasuora oli Jentan mielestä ihan huippu juttu, siinä päästeltiin kovaa ja pitihän parit pukitkin nakata.

Eilen kävin taas naapurissa (Taran ja vauvaponin luona), mutta tällä kertaa käytiin vaan suhteellisen nopeesti viemässä valokuvia sinne ja vaihdettiin pari sanaa omistajan kanssa. Olis tarkoitus mahdollisimman pian mennä uudestaan (joskus ensi viikolla ehkäpä), ja sitten moikata hepsuja ihan kunnolla :3
Illalla Kazzu oli mun kanssa Jentailemassa. Jentsi oli tosi mukava ratsastaa, huomaa kyllä, että maastoilu antoi ponille lisää motivaatiota maneesissa työskentelemiseen.

Tänään mentiin Ninden kanssa tallille, ei ollakaan aikoihin talleiltu yhdessä. Jenta oli tänäänkin ihan superkiva. Vaihdeltiin paljon suuntaa, tehtiin siirtymisiä, mentiin kolmikaarista ja vähän avotaivutustakin kokeiltiin.
Oltiin Ninden kanssa talleilun jälkeen vielä kylillä, ja saatiin joltain random mummolta karkkipussi, kun annettiin sille istumapaikka ja juteltiin sen kanssa. Oli kyllä yllättävä tapahtuma, mutta hyvä mieli siitä tuli :3
Tosi kivsuu on ollu taas viettää aikaa frendien kaa, toivottavasti vielä tulee paaaaljon yhteisiä päiviä!

IMG_6921

IMG_6927

IMG_6942

IMG_6962

IMG_6972

IMG_6976

IMG_6991

IMG_7030

IMG_7057

IMG_7061

4 kommenttia:

  1. Kivoja heppakuvia ja ihan sun näkönen ulkoasu :)

    VastaaPoista
  2. Tosi onnistuneita kuvii (: jenta näyttää ainaki tälläse smatöörin silmää menevä hyvin :3 se on nii lutune :') tykkään täst uuest ulkoasust (: oot rakas :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, Niina on hyvä kuvaa :33
      ja onhan se c:
      Ja kiva, että tykkäät! Säkin oot :*

      Poista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)