sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Mul on puskassa kossua


Morjenss. Viikko taas kulunu viime postauksesta, se nyt taitaa olla niin, että postailen kerran viikossa, mutta ehkä se on ihan hyvä postaustahti.
Vihdoin ylppärit on takana päin, ellen sitten kussu sitä hommaa ja ne tuu uudestaan eteen, mutta toivotaan ettei käy niin. Psykologia oli se, jota eniten stressasin ja johon jopa yritin lukea. Mulla ois ollut vissiin 7 kirjaa luettavana, niistä kolme taisin saada luettua. En osaa yhtään sanoo, miten on mennyt, mutta tavoitteeni on siis päästä läpi, muusta ei niin väliä.
Vielä on edessä historian ja terveystiedon kurssikokeet ja opokurssistaki pitää jotain tehdä. Tiistaina olinkin Hyvinkäällä tet-päivässä. Kävin myös Willassa, josta mukaan tarttui parit hiusvärit.

Torstaina olin ratsastustunnilla ja menin Leolla. Meni ihan okei, Leo oli kiva. Aiheena oli suoraan ratsastus ja silleesti, en nyt muista enkä jaksa.

IMG_6503

IMG_6498


Eilen Kazzu tuli meille, sitä olikin jo ootettu! Käytiin eka kaupassa hakee illaks vähän herkkuja ja alkoholia (pitkästä aikaa :3), ja sitten mentiin tallille Jusu mukanamme.
Jenta oli tosi hyvä ratsastaa ja teinkin ihan videon, jonka laitan tuohon alle niin voitte sitten itse katsoa miltä meno näytti.
Jentsi oli myös onnistunut keskiviikkona tiputtamaan hoitajansa, ja laitoin hänen tekemänsä videon tuohon sitten lisäksi.

Valvottiin Kazzun kanssa puol kuuteen, mutta onneksi saatiin sitten nukkua aamulla pitkään. Noustiin sängystä jotain puol kolmelta ja sitten ei kyllä keretty paljoo mitään tekemään, kun Katriinan piti lähtee kotiin. Joka tapauksessa oli kyllä taas ihan huippu viikonloppu, kiitos Kazzu ;3 (ja Jusu)



IMG_6550

IMG_6576

IMG_6578

IMG_6582

6 kommenttia:

  1. Härreguud kui paljon paremman näköseks oot onnistunu ratsastamaan Jentan laukkaa!! Wau! Muutenki poni näyttää paljon letkeemmältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :33 Tässä pikku hiljaa paremmaks ja paremmaks, kun saadaan lihaksia takaisin treenailtua oikeisiin paikkoihin jne. Ja juu, se on oikein hieno sillon ku jaksaa keskittyä. Mutta kyllä ku kattelee esim. videoita siitä, mitä se oli tän sairasloman jälkeen ku palailtiin normaaliin ratsastukseen, ni kyllä jo on hyvää kehitystä havaittavissa.
      Tästä on hyvä jatkaa (vielä ku pääsis tunneille sen kanssa) n__n

      Poista
  2. Hienon näköstä menoa! :)
    Mut kiva nähä välillä noita pukitteluvideoitakin :D

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)