sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Heipä hei, mies taitaa olla heikunkei


Moii. Kertoilen nyt vähän mitä on tapahtunut viime aikoina.

Viime viikon perjantaina kävin naapurissa katsomassa vauvaponia ja tulihan siinä tietysti Taraakin taas nähtyä. Oli kyllä tosi kiva nähdä noita kahta, aina ne piristää!

Jentalla oon tietty myös ratsastellu ja se on ollu kyllä tosi kiva. Keskiviikkona mentiin pitkästä aikaa kuolaimettomilla. Laukkasin myös niin, että pidin käsiä sivuilla ilmassa ja poni meni tosi nätisti vasempaan kierrokseen (mentiin ympyrällä), oikeeseenkin meni aluksi ihan hienosti, mutta sitten teki jotain omaa eli singahti johki ja pukitti. Mietin vaan, että varmaan tuun alas, jos se nyt pukittaa, mutta kumma kyllä pysyin kyydissä :DD

IMG_6431

IMG_6438

IMG_6451

IMG_6444


Viikonlopuksi lähdin Ninden ja hänen perheensä kanssa Jyväskylään. Menomatkalla oli tunnelmaa, ja olikin tosi viihtyisä matka, vaikka takamus puutuikin.
Me käytiin Ninden kanssa illalla sitten vähän kiertelemässä kaupungilla ja katsomassa mitäs paikkoja ympäristössä on.

Asuttiin Niinan ja niiden jollain perhetutuilla, ja lauantaina kaikki paitsi minä lähtivät keilaamaan ja kylpylään. Mä nukuin ehkä puol kahteentoista ja sitten aloin valmistautuu Tomin näkemiseen.
Jotain kahden maissa nähtiin, tosin aluksi ei kyllä meinattu löytää toisiimme x) Onneks sitten kuitenkin löydyttiin ja sitten lähdettiin taas vähän ajelee.
Oli kyllä äärettömän kiva nähä pitkästä aikaa! (okei, ei viime kerrasta oikeesti niin pitkä aika oo, mut liijan pitkä kuitenki). Ja toivottavasti pian uudestaan.
Varmaan jotain seitsemän aikaa lähdin takas majapaikkaani, siellä kateltiin Ninden ja Christerin kanssa videoita youtubesta.

Tänään makoiltiin Niinan kaa parisen tuntii aamusta vaan sängyssä ja juteltiin. Kateltiin myös vähän taas videoita samalla kokoonpanolla ku eilenkin. Ei me oikeestaan muuta tehtykään.
Oli kyllä aika jees viikonloppu :33

IMG_6454

IMG_6463

IMG_6468

IMG_6471
en jaksanu nousta autosta :33 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)