maanantai 3. maaliskuuta 2014

Viikonloppu


Moikkelis.
Viikonloppu oli tosi jees. Perjantaina hengasin Ninden kanssa parisen tuntia, ja se olikin mukavaa, kun ei nyt olla taas keretty oikeen olee. Silloin yhessä jaksossa käytiin aina maanantaisin yhdessä tallilla, mutta nyt meillä on niin eri aikataulut ettei oikein löydy mitään yhteistä tallipäivää.

Lauantaina olin Fridan kanssa pitkästä aikaa. Frida saikin tulla ratsastamaan Jentalla, kun ei ollut vielä kerennyt sitä koskaan testaamaan (kävi kyllä kerran aikoja sitten taluttelemassa ja hoitamassa, kun itse olin estynyt ja ponin jalka tarvitsi hoitoa).
Jentsi päättikin testailla ihan kunnolla josko saisi Friidun tiputettua tai muuten vaan lannistettua. Frida oli sinnikäs eikä turhia säikähdellyt Jempun pomppuilusta. Kyllä poni kuuntelikin ja meni ihan nätisti suurimman osan ajasta.
Talleilun jälkeen tultiin Fridan kautta meille ja jotain lagattiin koneella + annoin kuvia Friidulle.

IMG_6349

IMG_6343

IMG_6353

IMG_6380

IMG_6386


Sitten olinkin jo ihan varautunu siihen, että loppuviikonloppuna mulla ei oo mitään tekemistä ja vaan lagin yksin himassa, mutta saatiinkin yhtäkkii joku mahti-idea, että Kazzu vois tulla meille yöks. En ollu siivonnu, ni piti sitten vaihtaa lakanat alta aikayksikön (Jusu tuli onneks sopivasti vaihtelee tyynyliinoja).

Oikeestaan aika heti alkoi Putous, joka siis katsottiin kolmestaan. Telkkari oli tyyliin koko ajan päällä, ku ei jaksettu sammuttaa, vaikka oltiinkin kikissä jossain ryhmäkeskustelussa eikä siis ees kateltu telsuu.
Jusu lähti kyllä jossain vaiheessa pois mun huoneesta ja jäätiin sit Katriinan kanssa kahestaan. Meijän ryhmäkeskustelusta alkoi ihmiset katoilla, kun jotkut ei jaksanu meijän juttuja ja toiset taas meni nukkuu. Mä jutskusin sitten vielä Tomin kanssa melkein viiteen (yö, huom.) ja kateltiin Kazzun kaa siinä vaiheessa jo telkkariiki, vaikkei sieltä mitään hyvää tullutkaan.
Mentiin sitten vähän viiden jälkeen nukkuu, ku ei ihan viitsittykään valvoo koko yötä.

Sunnuntaina meitä yritettiin kai herättää jotain 11 aikoihin, mut mä vaan käänsin kylkee. Kazzu vissiin sit heräs, meikkas ja alko pelaa puhlulla ku mä nukuin. Yhdeltä aloin heräilee ja päätin, että nyt noustaan.
Sitten syötiin ja kateltiin telkkarii ja juteltiin. Illalla mentiin käymään pienellä kävelyllä ja sitten Kazzu lähti kotiin.
Oli kyllä tosi kivsuu viettää aikaa ihan kunnolla yhdessä :3
Ainiin, viime tekstissä kirjotin etten aio juoda aikoihin, mutta pysyin 5 päivää kuivilla ja taas olin ottamas kuppii :DD Ja siitä seuraava kerta oli kahen päivän päästä eli just lauantai-iltana. Nyt kyllä loppu juomat enkä jaksa käydä kaupassa ni tulee nyt varmaan vähän taukoo.

Tänään juoksutin Jentan, joka olikin innoissaan, kun sai vähän päästellä virtoja. Poni spurttaili, vinkui ja pukitteli, mutta meni onneksi nätisti eikä kiskonut tai muuta tyhmää.
IMG_6398

yhes

Snapshot_20140303_1

2 kommenttia:

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)