sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Menkööt tämä elämä nyt näin, ensi kerralla selvinpäin


Hellou.
Nyt on sitten koulu saatu päätökseen ja lomailu alkanut, jes. Torstaina oli viimeinen koulupäivä ja sainkin käyttööni meidän Porschen. Oli kyllä tosi kiva ajella isolla autolla ja vielä kun pystyi kuuntelemaan cd'täkin (omassa ei toimi...).
Illalla oli ratsastustunti ja menin Timonilla. Timon oli kiva ja tunti meni ihan hyvin, vaikka vähän jotain sähläsinkin parisen kertaa.

Jenta on ollu tosi kiva jälleen, menin tässä yks päivä kentälläkin, eikä ponittaja kyttäillyt yhtään! Tosin sillä on nyt vähän yskää, joten kenttäilykin piti jättää kesken, ja nyt poni on lomaillut.
Ninde oli kuvaamassa kenttäilyä, kiitos jälleen hyvistä kuvista ja mahtavasta seurasta :3

IMG_7127

IMG_7133

IMG_7143

IMG_7148

IMG_7157

IMG_7167

IMG_7170

IMG_7176


Eilen Latte tuli meille pitkästä aikaa. Käytiin tallilla hoitamassa Jenta, ja sen jälkeen oltiin meillä ja valmistauduttiin iltaiseen Kaija Koon keikkaan. Jonotettiin ulkona tunti, kunnes päästiin Tavastialle sisään ja jouduttiin odottamaan vielä toinen tunti, että päästiin sinne, missä esiintymislava oli. Saatiin kyllä tosi hyvät paikat eturivin keskeltä. Ooteltiin siellä vielä puoli tuntia ja sitten lopulta Kaija tuli lavalle ja päästiin nauttimaan hyvästä musiikista.
Keikan jälkeen siirryttiin baarin puolelle ja jossain vaiheessa tanssilattiakin avattiin ja käytiin siellä pyörähtämässä. Onneksi oli Latte vahtimassa, koska en ois halunnu ees tietää, mistä oisin aamulla löytynyt, jos oisin yksin ollut.
Sitten kun oltiin juuri lähdössä vessan kautta kotiin, käytävällä tuli pari tyyppiä vastaan (ne ei ollut känniläisiä) ja niistä toinen työns mut seinää vasten ja sano "sä oot emo". Aloin sitten juttelemaan hänelle ja Latsi jutteli sille toiselle jantterille. Ihan hauskoja tyyppejä oli ne :DD

Aamulla oli niin hyvä olo ettei oo tottakaan (huom. sarkasmi). Maattiin sängyssä suurin osa tästä päivästä, kävin äsken tallilla hoitamassa Jentan, mutta en kyllä oo ihan täysissä ruumiin ja sielun voimissa.
Kuitenkin, oli hauska viikonloppu, joskus vois ottaa uusiksikin!

latsii

viski

porscheratti

porschesivu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)