sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Vapaapäivä~


Moikka!
Nyt tulin tänne turinoimaan jostain aivan muusta kuin heppailusta. Nimittäin ihan epänormaalista lauantaistani.

Herätyskello soi 8.57, koska suunnitelmiini kuului Lahteen lähteminen. Junalla siis menin, ja olin Lahdessa n. 11.40. Siinäpä sitten tekstailin Marsilleni, jonka tehtävä oli pitää mut rauhallisena, sillä välin kun odottelin seurani saapumista.
 Ainiin, pakko vielä mainita, että aamulla ollessani assalla, joku mies yritti ilmeisesti jotenkin tunkeutua mun seuraan, koska se tuijotteli mua, tuli lähemmäs (itse menin huomaamattomasti kauemmas, ja keskityin tuijottamaan kaukaisuuteen, kuitenkin samalla sivusilmällä miestä tarkkaillen), kierteli ja kaarteli, sekä jotain mölisikin. Se oli vähän karmaisevaa :DD

No kuitenkin, seuraihmiseni (Alex) saapui nopeasti ja sitten me vaan hetki lagattiin ja mietittiin, että mihin mentäisiin. Lähdettiin sitten kävelemään jonnekin, kunnes päädyttiin seisoskelemaan johonkin keskelle kaikkea. Tämän jälkeen mentiin Trioon, ja sieltä mentiin Alexille.
Ei me oikein mitään erikoista tehty; kuunneltiin musiikkia, katsottiin leffa, juteltiin ja muuta mukavaa. Tapasin kyllä aivan huipputyyppejä, sillä Alen äitikin on aiiiiivan ihana ihminen :33
Mut otettiin kyllä tosi hyvin vastaan, hiuksia ja meikkejä ja vaatteita kehuttiin, ja tuntui ihan siltä, että nyt ympärillä on oikeanlaisia henkilöitä.
Sai nauraa, ja olla oma itsensä. Ja kumma kyllä, ei tarvinnut hävetä tai varoa mitään sanomisiaan Alen äidinkään edessä.

Okei, ehkä nyt kävi selväksi, että hyvä reissu oli♥

Kotona olin vähän ennen kello 23, joten luonnollisesti Jentsillä oli vapari.

ej
näin sitä reissussa rähjääntyy! 
IMG_0201

6 kommenttia:

  1. oot ihan sika nätti tos vikas kuvas ! :)<3 ei sillä ettet ois muutenkin :)

    VastaaPoista
  2. Veera - paljon kiitoksia :33♥!

    VastaaPoista
  3. Mä rakastan sun hiuksia!! Ah panisin (; <<<33 Oot ihana siskoni :33

    VastaaPoista
  4. Jekku - kiitti, vaikka mullei kohta hiuksia ookaan, ku ne kuolee!! .___. Okei, no meille vai teille? ;)♥♥
    ite olet ihuna myös :3

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)