torstai 11. huhtikuuta 2013

Ratsastustunteja [video]


Heyppis!
Täällä taas.

Eilen, eli keskiviikkona olin Jentan kanssa pitkästä aikaa ihan kunnolla maastoilemassa. Ilma oli mitä ihanin, ja Jentakin oli hyvällä tuulella. Löydettiin uusia reittejäkin.
Jentsikin näytti nauttivan, sai kävellä vapainohjin ja sitten toisaalta sai laukata niin kovaa kuin jaloista lähtee. Ponia ei tarvinnut edes pyytää laukkaan, vaan riitti, että sanoin "saa mennä". Yhdessä vaiheessa Lentsikka lähti kunnon ravuriravia, pää ylhäällä venytti askelta ja meni kovaa :DD
Jarrut oli vähän huonommanpuoleiset, tai no löytyihän ne, mutta jarrutusmatka oli vähän pitkä tällä kertaa. Eipä tuo haitannut, kun Jenta noin muutoin oli ihan mahtava; ei kyttäillyt, säikkynyt, pukitellut tai muutenkaan vastustellut.

Tänään pidin Jusulle ratsastustunnin. Aluksi Jenta yritti tietty kusettaa, ei olisi millään meinannut mennä toiselle sivulle, eikä loppujen lopuksi muualle kuin vaan pyörimään jotain minivolttia. Onneksi Jusu kuitenkin sitten sai Jentsukan kuulolle, ja ratsastus sujuikin sitten ilman mitään ihmeempiä sattumuksia :) (kuvat on väärässä järjestyksessä, elikkä alkutunnin kuvat lopussa jne.)

IMG_0193

IMG_0190

IMG_0188

IMG_0187

IMG_0165

IMG_0162

IMG_0142

Ja koska tänään on torstai, oli minullakin ratsastustunti. Mentiin siis ilman satulaa (tehtäväratakilpailu!) ja ratsunani toimi Axu. Aluksi vähän jännitti, että mitenköhän pysyn kyydissä, mutta jännitys kyllä katosi melkein heti, koska Axulla on niin leveä selkä.
Oli tosi mukavaa, kun ponittajalta löytyy myös kivat askellajit mm. todella tasainen ravi. Ei voi muuta sanoa, kun että oli ihan mahtava tunti, tykkäsin kovasti :3♥ 
Saatte nyt videon taas.

6 kommenttia:

  1. Hyvä video, semmonen tosi selkee (:
    -Viltsu

    VastaaPoista
  2. Viltsu - kiitos! :33 Aattelin jo, että tulikohan niin tylsä ettei kukaan jaksa katsoa, mutta mukavaa että tykkäsit.

    VastaaPoista
  3. Veera - kiitos! Tosi kiva, että miellytti ^__^

    VastaaPoista
  4. Tosi hyvin menit! Tasaisesti ja et horjunu. Oli ihana kattella :3

    VastaaPoista
  5. Valhe - Oi, kiitos tosi paljon :3!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)