perjantai 26. huhtikuuta 2013

Maanantaista torstaihin


Hellurei ja hellät tunteet!
Johan on taas aikaa vierähtänyt viimeisimmästä postauksesta. Se nyt vaan on vähän sellaista, kun ei ole kuvaajaa ollut, ja itsekään en ole kameraa jaksanut oikein mukanani raahata, vaikka kelit ovatkin olleet aika ihania.

No jospa se nyt siitä. Maanantaina irtojuoksutettiin Jentsi Niinan kanssa. Ajattelin, että poni varmaan tykkäisi, kun saisi vapaana huristella ja riehua. Tulihan sieltä pukkia ja spurttia!

Tiistaina Jentalla oli vapaapäivä, itse olin kylillä hillumassa Niinan kanssa, kuten tapanani onkin vapareina.

Keskiviikkona menin kentällä. Laitoin Jentalle korvahuput tuulen takia, kun ajattelin että mukavampaa varmaan on kun ei niin pahasti tuule korviin.
Jenta oli ihan super. Ei kyttäillyt juurikaan, eikä säntäillyt, poukkoillut tai säikkynyt. Mentiin ympyröillä, tehtiin siirtymisiä ja suunnanvaihtoja.
Tuolloin oli kyllä ihan sellainen olo, että olisin voinut ratsastaa vaikka ikuisuuden, kun oli vaan niin hyvä olla. Kuitenkin lopetin ehkä 40 minuutin jälkeen, koska Jentsi oli ollut niin hyvä, ja halusin että jää sitten mukavat mieleen.

IMG_0264

IMG_0265

IMG_0268

IMG_0272

IMG_0275 Torstaina eli tänään menin koulun jälkeen Adalle Niinan kanssa katsomaan animea. Tulin sieltä sitten kotiin, ja parin tunnin päästä lähdin toisen Niinan kanssa tallille.

Jenta oli ihana, kun nähdessään meidän lähestyvän aitaustaan, se lähti normaaliin tapaansa tulemaan portille vastaan ja hirnahtikin meille oikein kuuluvasti :3 Kun saavuttiin sitten ihan portin luo, neiti vielä hirnahti lyhyesti ja ytimekkäästi sekä pörisikin vähäsen. Kyllä vaan tuli hyvä mieli jo heti alkuunsa.
Mulla olikin vaihtoehtoina mennä joko Jentalla tai Muhkulla, ja menin sitten Jentsiliinillä, koska viime kerralla en voinutkaan sillä mennä.

Oli kyllä ihan oikea valinta, sillä Jenta oli tosi ihana tänään! Aluksi se tuntui jopa vähän laiskalta ja hitaammanpuoleiselta, mutta lopputunnista se oli sellainen sopivan meneväinen. Raviin olin erityisen tyytyväinen. Jenta kuunteli hyvin ja tuntui rennolta.
Laukassa poni ottikin sitten vähän enemmän vauhtia, kun kaikki meistä laukkasi yhtäaikaa. Tuppaa Lentsikka kuumumaan, jos on toisia hevosia laukkaamassa samaan aikaan tarpeeksi lähellä.
Mutta niin, Jenta oli paras♥

Tunnin jälkeen jäin vielä varmaan puoleksitunniksi tallinpihalle juttelemaan Fridan kanssa. Ai että kun juttu vaan lensi, ja oli hyvä olo taas. Tänään oli ihan mahtipäivä, ainakin talleilun osalta :3

pusu

ravailee

ravi

takaravi

Ainiin, mun oma elämä on nyt vähän myllytyksessä, muutoksia on tapahtunut ja tulee vielä tapahtumaankin, mutta kerron niistä sitten enemmän, jos tulee tarvetta.

2 kommenttia:

  1. Jenta kyl kieltämättä näytti tosi kivalle tolla tunnilla :) ainakin sen mitä ite näin kun nopeessti maneesissa käväisin. ja ootte te vaan söpöjä yhdessä <3 :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)