sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Keskiviikosta sunnuntaihin


Heippa taas!
Noniin kerronpas nyt sitten viikostani.

Elikkä keskiviikkona ratsastin Jentalla ihan normaalisti, tehtiin ympyröitä. Laukassa poni otti vähän vauhtia, mutta eipä tuo nyt niin kovin haitannut.

Torstai oli oikea epäonnen päivä. Satoi koko päivän, poni oli ulkona ilman loimea=litimärkä ja erittäin pahalla päällä. Ja mun olisi pitänyt mennä sillä estetunnille. Oli vähän kiirus, kun tultiin tallille normaalia myöhemmin. Eiköhän sitten kavioita putsatessa huomattu, että Jentalta oli lähtenyt kenkä..
Eihän sillä voinut tunnille mennä.
Onneksi pääsin kuitenkin tunnille, Miksillä. Se ei kuitenkaan ole mulle se sopivin poni, ja tunti menikin aika hienosti päin prinkkalaa. Tai no, päästiinhän me kaikkien esteiden yli, eikä mitään suurempia juttuja ollut hallinnassakaan, mutta jotenkin jäi silti sellainen fiilis, ettei ollut oikein mun päivä.

hyppy
Perjantaina taluttelin Jentsiä kentällä ehkä n.20minuuttia. Poni oli ihan höpsö, kyttäsi kaikkea ja oli kokoajan lähdössä lentoon.
Perjantai oli myös paha päivä, koska mulla oli ihan järkyttävä ahdistus ja pelkotilat, jonka takia itkin itkemistäni ja paha olo ei meinannut lähteä sitten millään. Kun toi järkyttävä olo oli kestänyt useita tunteja, eikä edes ystävien kanssa juttelu auttanut, oli pakko turvautua ns. huonoihin keinoihin.
Lopulta sitten rauhoituinkin, ja olo oli ihan ok.

Lauantaina menin jotain 10 aikoihin tallille. Taluttelin Jentsiä varmaan 40minuuttia, eka kentällä, sitten maneesissa ja lopuksi käytiin vielä vähän maastossakin.
Alex tuli meille jotain 14 aikoihin, eikä oikeestaan tehty juurikaan mitään. Tai siis yritettiin kattoa leffaa yhessä vaiheessa, mutta meijän keskittyminen meni kyllä johonkin muuhun ku siihen leffaan. Kuitenkin tykkäsin ihan hirmusesti tästä päivästä, ja olo oli hyvä. Ainoo huono puoli oli se, kun Alexin piti lähtee poies :< !!
Nojoo, mut semmostahan se on.
jeejee
Tänään eli sunnuntaina oli tosi hyvä sää! Aurinko paistoi ja oli lämmintä. Jentakin oli kengitetty, joten pääsin ihan ratsastamaankin. Menin kentällä, ja sitä ois ehkä voinut vähän miettiä, kun ponilla oli kuitenkin noi pari tosi kevyttä päivää ollut peräkkäin.
Ihmeen hyvin Jenta kuitenkin meni, mitä nyt säikähti alussa ja lähti laukkaamaan jonnekin, mutta sain kuitenkin aika nopeasti otettua ponin takaisin käyntiin, ja jatkettiin sitten hommia.
Työskenneltiin pääasiassa keskiympyrällä, tarkoitus oli saada Lentsikka kulkemaan rennosti ja säikkymättä.
Olinkin lopulta ihan tyytyväinen Jentsiin! :3
IMG_0217

IMG_0243

IMG_0250

IMG_0254

Ainiin, kohta tapahtuu pelottavia asioita, kun niin moni asia on muuttumassa. Jos selviän maanantaista, ja vielä sen jälkeisistä ajoista, niin jatkan bloggailua varmaankin aivan normaalisti. Taukoa saattaa tulla, jos asiat menevätkin päin prinkkalaa, mutta katsellaan sitä sitten maanantain jälkeen!

Ps. uus biisirakkaus jälleen♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)