sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikonloppu


Heipsis!
Tulin nyt tarinoimaan viikonlopustani.

Elikkä siis perjantaina lähdettiin koulun jälkeen Niinan (kaverini, ei pikkusisko) kanssa tallille. Ratsastin Jentan ihan normaalisti, en nyt oikein muista siitä mitään kylläkään.

Tultiin sitten kaupan kautta meille, ja alettiin tehdä kaikenlaista. Laulettiin SingStaria, pelattiin Scrabblea, herkuteltiin ja naurettiin überpaljon!
Illalla (tai no yöllä) pelattiin vielä Kuuma nainen-peliä, ja kello oli ehkä 00, kun Niina halusi yrittää nukkumista, mutta minä tekstailin. Tästä ärsyyntyneenä hän kielsikin tekstaamisen, jolloin tekstarikaverini soitti minulle. No, olihan meillä hyvät jutut, mutta Niina ei ehkä arvostanut sitä, että pääsi nukkumaan vasta hieman kello 3 jälkeen :DD




Lauantaina herättiin siinä 11 aikoihin, syötiin ja lähdettiin tallille. Jenta saikin juosta irtona maneesissa. Eipä poni ollut kovin virrakkaalla päällä, tai ei se ainakaan niin paljoa pukitellut ja spurttaillut kuin yleensä.

Oltiin ulkona, kun alkoi kuulua ihmeellisiä ääniä, niinpä sitten vietiin Jenta äkkiä karsinaan ja lähdetiin takaisin ulos katsomaan mitä tapahtuu. Okei, ori ja kaksi kiimasta tammaa juoksi pihalla vapaana... Siinä vaiheessa ajattelin, että kävipä tuuri, kun oltiin juuri oikealla ajalla saatu Jenta karsinaansa.
Onneksi karkulaisetkin saatiin kiinni, eikä mitään pahempaa sattunut.

Tallilta sitten lähdettiin taas kaupan kautta kotiin. Laulettiin taasen SingStaria, värjättiin Niinan hiukset, katsottiin Lumikki & Metsästäjä, saunottiin, ja mikä parasta; pidettiin oma lauantaidisco. Eli siis radiosta tuli joku lauantaidisco-ohjelma (ihan surkeeta musiikkia kylläkin) ja sitten yhtäkkiä huomattiin, että bailattiin ihan innoissamme XD! Naurettiin, hypittiin, hilluttiin, ja olo oli mitä parhain. Voi luoja, miten tyhmältä se varmasti näytti. (Mutta onneksi kukaan ei ollut näkemässä).

Pelattiin jotain Connect4 peliä varmaan ainakin 12 erää, ja Niina voitti niistä vain yhden. Käytiin sitten tällä kertaa jo varmaan kello 23 aikoihin nukkumaan (itse kyllä mutisin ja nurisin, että kuka nyt näin aikaisin..) ja kerettiin uinua ehkä puoltoistatuntia, kunnes mun kännykkä soi.
 Niinahan sai sydärin, kun sattui luulemaan että ydinpommi räjähtää ja kaikki kuolee. Itse olin tajuamattani ihan rauhassa vain ottanut kännykkäni ja vastannut. Tällä kertaa puhelu oli lyhyt, ja kesti vain n. 22 minuuttia, jonka jälkeen molemmat meistä kirosi sitä, että kyseinen henkilö oli herättänyt meidät vain 22 minuutin takia!
Niina sitten soitti eräälle kaverilleen ja en tiedä kauan siinä puhelussa meni, mutta itse ainakin olin jo aivan väsynyt tuon puhelun loppupuolella.












Tänään herättiinkin jo vähän ennen 11, syötiin ja lähdettiin tallille. Jenta oli ihan ok ratsastaa, joskin täytyy sanoa, että säpsyili taasen ja mukamas pelkäili sillointällöin joitain sivuja...
Vähän kello 14 jälkeen lähdettiin tallilta ja vein Niinan odottamaan kyytiä kotiinsa.

Itse olen nyt sitten vaan ollut koneella mätänemässä ja yrittänyt tehdä läksyjä, sen minkä olen jaksanut.

5 kommenttia:

  1. Jolana - Amanda, Miksi ja Elmeri :P

    VastaaPoista
  2. Mukavan iso postaus ja Jentasta otetut kuvat oli musta tosi onnistuneita! (:
    T:Viltsu

    VastaaPoista
  3. Viltsu - mukavaa, että tykkäsit! :) Kiitos, ja itsekin olin positiivisesti yllättynyt, kun katselin noita kuvia, jotka olivatkin onnistuneet ihmeen hyvin maneesikuviksi

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)