tiistai 19. helmikuuta 2013

Läskii sait ku läskii hait


Heyp!
Tulin nyt postailemaan siitä risteilystä, en kyllä tiedä vielä, että aijonko turinoida kovastikin vai mennäänkö lähinnä (pienoisella) kuvalinjalla.

Aluksi oli kyllä sellainen olo, etten olis millään jaksanut tulla postailemaan (tai tehdä muutakaan), mutta onneksi piristyin, kun sain kertoilla kertoilin olostani yhdelle kaverille.

No kuitenkin, mulla oli siis kamera mukana laivalla, mutta eipä siellä juurkaan paljoo kuvaamista ollut.

Ihan mukava reissu oli ja näin, tosin vähän ihmettelin sitä, että ei tuntunut oikein miltään. Tai siis mua harmittaa ihan sikana, että äiskä oli järjestäny tämmösen mukavan yllätysreissun, ja suoraan sanoen mä en pystynyt nauttimaan ja iloitsemaan kovinkaan suuresti.
Ja jos tämmösten reissujen pitäisi tuoda vähän vaihtelua arkeen, olla pienenä irtiottona ja piristää, niin itse tulin takaisin tosi väsyyneenä ja voimattomana.

Joo, en siis sano, että reissu olisi ollut huono tai mitään, mutta jostain kumman syystä en vaan itse löytänyt siitä sellaista fiilista, mitä olen ennen löytänyt.
Nyt niitä kuvia kuitenkin.









Jeps, eli ostin siis pääosin suklaata, mutta mukaan tarttui myös huppari sekä tuollainen juoma kauniissa hevospullossa :)

6 kommenttia:

  1. oot varmaan milka fani ;) ?

    mut se o kyl hyväää suklaata =)

    VastaaPoista
  2. jonna7 - juu, niin oon :DD ;)
    Ja on on :3!

    VastaaPoista
  3. sisko <3

    ps. wow mikä pullo :ooo !

    VastaaPoista
  4. Henssu - siellä toinen♥ :D ja joo, oli ihan pakko saada toi!

    VastaaPoista
  5. oliks siel kohuristeilyl..?

    VastaaPoista
  6. Anonyymi - en missään kohuristeilyllä, ihan normaali oli :D

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)