torstai 7. helmikuuta 2013

"Kysy tuleeks Jenni mun kaa treffeille!" -- "No ei tule!" -- "Mut ethän sä ees kysyny!!!"


Helloo!
Pitkästä aikaa otsikko, joka on kuultu jonkun suusta. Itseasiassa kuulin tuon just pari minuuttia sitten. Ja kyseessä oli vuoropuhelu, josta ekan osan sanoi joku jätkä intistä yhdelle tutulleni, joka sitten vastasi puolestani (ja kysymättä minulta) etten tule, ja tämä ensimmäinen tyyppi sitten protestoi, kun multa ei ees oltu kysytty! XD
Aa, siis ai että sai taas nauraa. (uskon, että teitä kinosti)

No anyway, olin tänään koulun jälkeen tallilla, ja ratsastin Jentalla. Poni oli oikein mukava ja hyväkäytöksinen. Toisinkuin eräät henkilöt, jotka tulivat maneesiin ja käyttäytyivät aivan sopimattomasti, ja kun kauniisti kysyin heiltä, että voisivatkohan he olla vähän hiljempaa niin takaisin tuli kuittailuja siitä, kuinka en kuulemma osaa ratsastaa yms.
En kyllä tajua, että miten jotkut voivat vetää niin kovasti herneet nokkaansa, että kun aivan kohteliaasti pyytää heitä käyttäytymään, kuten tallilla kuuluukin, niin sitten vedetään mukaan aiheita, jotka eivät mitenkään edes liity koko keskusteluun.

Tulin tallilta kotiin jotain 16.20 aikoihin, ja loppuaika menikin läksyjen tekoon (hutaisin ne kyllä nopeasti), kunnes vähän yli kello 18 lähdin ajamaan tallille.
Minulla oli siis ratsastustunti, ja olin jo aikaisemmin katsonut listasta, että menisin Liiralla.

Laitoin Liiran kuntoon, ja lähdettiin maneesiin. Noustuani L'n selkään, tokaisin heti, että olenpa mä korkealla! Vaikkei Liira loppujen lopuksi mikään jättiläinen olekaan.
Liiran askeleet olivat pitkiä ja oli tosi outoa istua sen liikkeissä, myös satula oli paljon kovempi kuin mihin olen tottunut.
Nythän olen mennyt Jentalla ja Axulla, jotka kuitenkin ovat siinä määrin samanlaisia, että ne ovat molemmat ponikokoisia ja minun on helpompi istua vaikkapa Axun liikkeissä kuin mitä Liiran. Liiralla tuntui olevan myös todella pitkä kaula!

Laarun käynti tuntui hyvin reippaalta. Muutenkin hevonen oli jotenkin aivan erilainen kuin Jenta. Mutta täytyy sanoa, että tykkäsin kyllä, vaikken osannutkaan ratsastaa Laarulla niin hyvin.
Mutta juu, hyvä päivä kerrassaan! :33

Ps. arvaan, että rakastatte näitä videolaatuisia kuvia, joten ihan teitä miellyttääkseeni saatte katsella paria!



2 kommenttia:

  1. Tätä postausta oli jotenkin erityisen mukava lukea (: ja suloinen tuo Liira! :3 -Viltsu

    VastaaPoista
  2. Viltsu - ihana kuulla, että tykkäsit! :) Ja juu, onhan se :3

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)