torstai 11. elokuuta 2016

Eeti edistyy

Kuten varmaan olette jo huomanneet, niin ulkoasu on vaihtunut. Mielestäni tämä on paljon parempi kuin se edellinen. Avasin myös banneripajan, johon pääsette tästä.

Kerron nyt viime kerrasta, kun olin naapurissa. Silloin Taralla oli vapaapäivä ja harjoiteltiin vain Eetin kanssa. Edistystä tuli tuolloinkin, sillä laitoimme Eetille suitset riimun alle, jotta pystyimme opettamaan sille apuja selästä käsin.
Vietiin poni pihalle, jossa nousin sen selkään. Pyysin Eetiä eteenpäin kevyesti pohkeella, ja taluttaja auttoi eteenpäin. Jossain vaiheessa taluttaja ei enää auttanut eteen menossa, vaan odotti, että Eeti lähtee minun merkistäni. 
Tehtiin myös pysähdyksiä, ne sujuivatkin oikein mallikkaasti heti alusta alkaen. Lisäksi käännöksiä, Eeti tajusi nekin hienosti. Kun oltiin harjoiteltu riittävästi, poni sai paljon kehuja fiksusta käytöksestä ja pääsi takaisin tarhaan. Syöttelin vielä Taraa hetken tarhan edustalla ja vein sen sitten Eetin seuraksi. 

Sain otettua kivoja kuviakin poneista. 
IMG_6699

IMG_6694

IMG_6688

IMG_6690

IMG_6675

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja hienoja kuvia. Banneri on myös tosi hieno.

    VastaaPoista
  2. Paljon kiitoksia kivasta kommentista!

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus, hienoja kuvia ja kiva banneri! Tausta ei ole ehkä ihan se omin lemppari, mutta sopii blogiin hienosti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! Ja joo, oli vähän vaikea toi bannerin värimaailma niin en löytänyt sopivampaa taustaa, siksi on vähän sekava :D

      Poista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)