perjantai 2. toukokuuta 2014

You'll be coming home with me tonight


Moips.

Maanantaina ratsastin Jentalla kentällä ja Ninde oli mukana kuvaamassa. Jenta oli aikas kiva. Mentiin vielä hetkeksi maneesiin, että Ninde pääsi menemään vähän käyntiä ja ravia Jentsikalla. (ratsastuskuvat ovatkin maanantailta)

Tiistaina heräsin aikaisin ja menin tallille jotain kello 11 aikoihin. Siellä sitten pakkasin loput tavarat autooni, laitoin Jentan lähtövalmiiksi ja odottelin, että meitä tullaan hakemaan. Oli tosi jännittynyt ja samalla haikea fiilis. Tykkäsin tosi paljon olla Mäntsälän ratsastuskoululla, koska siellä oli ihan mahtavia ihmisiä ja meitä kohdeltiin hyvin. Joskus asiat vaan menee täysin päin vastoin miten pitäisi.

Kello 12 traileri tuli tallille. Mietin, että mitenköhän Jentsi suostuu menemään koppiin, kun viime kerralla sitä sai lastata kaksi tuntia. Poni yllättikin iloisesti ja meni koppiin 15 minuutin yrittämisen jälkeen.
Matka uudelle tallille ei ollut pitkä ja se sujuikin hyvin.
Tallilla Jentsi sai mennä aluksi hetkeksi karsinaan ja sen jälkeen ulos tarhaamaan.

IMG_8051

IMG_8088

IMG_8112

IMG_8119


IMG_8132

IMG_8171

IMG_8178

IMG_4584


Keskiviikkona ratsastin Jentalla ensimmäistä kertaa uudella tallilla ja ponittaja oli todella kiva, eikä edes kyttäillyt yhtään mitään.

Illemmasta D tuli vierailemaan meillä. Oli kyllä erittäin hauskaa, ensi kertaa odotellessa vaan :D
Kahdeksalta lähdin Nindelle. Laitettiin itsemme edustuskelpoisiksi ja lähdettiin jossain vaiheessa baariin juhlistamaan vappua. Tuli taas juotua ja tanssittua ja kaadettua juomatkin puhlun päälle (onneksi ei vahingoittunut!). Neljältä baari suljettiin, joten lähdettiin sitten sieltä parin jantterin asunnolle juttelemaan ja katsomaan juuri silmänsä avanneita kissanpentuja, tui. Palattiin kello 7 takaisin Nindelle ja käytiin nukkumaan.

Torstaina Kazzu tuli seuraksemme, leivottiin mutakakkua, käytettiin koiria pitkällä lenkillä, tehtiin pizzaa ja katsottiin leffaa.

Tänään lähdettiin Kazzun kanssa jotain 15 aikoihin pois Nindeltä, ja minä meninkin suoraan tallille. Olipas ihana nähdä taas Jentsiä!
Jenta käyttäytyi ratsastaessa taas tosi viisaasti ja kuuliaisesti, vaikka kentällä oli lisäksemme kaksi muuta ratsukkoa ja paljon esteitä.

Oli kyllä ihan mahtava vappeni ja muutenkin ihana nähdä noita hassuja.♥

IMG_8187

IMG_8188

lumppa

tikru

4 kommenttia:

  1. Moi! Millä ohjelmalla oot tehny sun bannerin? :)

    VastaaPoista
  2. Miten niin oot mielenterveys ongelmainen? :) Musta sä et ainakaan vaikuta sellaselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et varmaan kovin paljoa oo mun kanssa aikaa viettänyt? :D
      Ja kai se on hyvä, jos en siltä vaikuta ulkopuolisten silmin (:

      Poista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)