torstai 15. toukokuuta 2014

Oisit käyny koulusi, eläny niinku kaikki sulta odotti~


Heiii! Nyt onkin postaustahti tihentynyt, lieneekö syynä kevät vai se, että kommentteja tulee mukavasti niin blogin puolella kuin ask.fm'ssäkin? Varmaan vähän molemmat ja tietysti kuvistakin asia riippuu.

Eilen oli ihan mahtava päivä, näin Jennyä piiiiitkästä aikaa, kun hän tuli kanssani Jentailemaan. Haettiin poni tarhasta, harjattiin, varustoitiin ja suunnattiin kentälle. Minä ratsastin hetken ekana, ihan vaan kaikki askellajit läpi, parit ympyrät ja siirtymiset. Jentsi oli oikein hieno.
Sitten olikin Jennyn vuoro. Jenta pari kertaa teki jotain omaa pientä testailua, mutta kuten arvata saattaa, ei Jennyllä ollut mitään ongelmaa saada ponia kuuntelemaan.
Kiitokset ratsastuskuvista ja seurasta Jennylle♥

IMG_9166

IMG_9183

IMG_9188

IMG_9219

IMG_9226

IMG_9228

IMG_9246

IMG_9275

IMG_9354

Pääsin illalla vielä käymään naapurissa, siellä totutettiin taas Eitriä autoon, niin että mä talutin Taraa edellä/ joskus perässä ja auto liikkui, meni ohi edestä ja ajoi vähän takanakin. Eitri oli taas hienosti, vaikka vähän jännittikin. Mentiin myös puomeja, Taralle välit oli lyhyet, kun mentiin aluksi liian nopeasti, mutta hitaammin mennessä kolautuksia ei tullut.
Sitten omistaja kysyi haluanko ratsastaa Taralla ja tietysti halusin, joten vietiin Eeti talliin syömään ja varustoitiin Tara. Tarpsu olikin kengitetty, joten tällä kertaa pystyi menemään paremmin, kun se ei arkonut jalkojaan. Mentiin pääasiassa käyntiä ja ravia, kerran saatiin laukkaa, mutta useimmiten laukannostojen yrittämisestä tuli vaan protestipukkia ja ihme pomppuja :D
Oli kyllä tosi ihanaa nähdä Taraa ja Eitriä, kun olikin jo kova ikävä, toivottavasti pian uudestaan!

tarapaa

IMG_4592

IMG_9379

IMG_9374

6 kommenttia:

  1. Voi Panda, sä ja jenta vaan ootte niin parhaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, kiitosta vain anonyymi! c:
      Jenta on kyl :333♥

      Poista
  2. Ihania kuvia! Itelläniki on vuonis:)

    VastaaPoista
  3. Hienosti meette kuvissa. Itse olen Sysmäläinen ja käyn melkein jokapäivä helmihaan ratsastuskoulussa katsomassa heppoja ja myös ihan vaan kuvailemaan. (: http://huuru-turvat.blogspot.com/ +liityin lukijaksesi

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)