lauantai 1. helmikuuta 2014

Sometimes love dies like a dog



Moroo! Tääkin postaus vois ihan yhtä hyvin alkaa sanoilla "onpas pitkä aika viime kerrasta". Ei vaan oo kai ollu intoo kirjotella, eikä ehkä kuviakaan (tai no joo, nyt ku katteli tältä väliltä otettuja kuvia, ni olis niitä postauksiin riittäny).

Mutta niin, viime viikon perjantaina olin juhlistamassa Kazzun synttäreitä Niinan kanssa. Meillä oli oikein hauskaa, tanssittiin, otettiin tyhmiä kuvia ja kateltiin Nalle Puhia.
Lähdin sieltä joskus yöllä kotiin.

Lauantaina auton nokka kohti sysmää ja juhlistamaan Marsin synttäreitä. Olinkin oottanu jo innolla, että pääsis näkee Lattee & Marsii, vaikka viimeks taidettiinkin nähdä joulukuussa eli ei siitä nyt niin kauan ollutkaan.
Katottiin Putousta, pelattiin Scrabblee, juteltiin, kaiveltiin nostalgisia muistoja youtubesta, lahnailtiin sängyssä ja pelattiin puhluilla. Toivottavasti nähdään pian taas!

Torstaina olin taasen ratsastustunnilla ja hypättiin. Ratsukseni sain Coran. Tunti sujui hyvin ja Cora oli ihan paras, tui :3

IMG_5694

IMG_5685

IMG_5715

pomppu

Tänään oltiin Jusun kanssa lahdessa katsomassa Frozen 3D'nä. Tykkäsin leffasta paljon, se oli hauska ja hyvin tehty, plussaa tietysti vuonohevosista.
Lahdesta tultuamme lähdettiin tallille. Ratsastin Jentalla, ympyräkasia ravissa ja käynnissä. Siirtymisiä myös ja päätyihin ympyröitä.
Laukkaa otettiin suorilla urilla niin että nosto kulman jälkeen ja siirtyminen ennen kulmaa ravin kautta käyntiin. Muuttelin tehtävää vähän, mentiin niin että nosto kulman jälkeen ja laukattiin toisen pitkän sivun keskelle ja siellä siirtyminen ravin kautta käyntiin. Lopulta vielä lisäsin ympyrän toisen päätyyn.
Alkutunnista Jentsi yritti vähän höslätä, muttei kovin paljoa kuitenkaan ja lopulta meni tosi nätisti. Meinas vähän kyllä kuumua laukassa, etenkin oikeassa kierroksessa.
Jäi kuitenkin positiivinen mieli tästä ratsastuskerrasta, nätti poni.

miee

IMG_5786

IMG_5772


IMG_5826

IMG_5838

IMG_5851

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus (: voi kun pääsis itekki hyppäämää c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja mukava kuulla, että pidit! n__n
      Ja joo, toivottavasti pian pääset (:

      Poista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)