lauantai 18. tammikuuta 2014

Ja kuolemaa vahvempaa huumetta ei tunneta


Heippuli.
Viime postauksessa mainitsin, että on tapahtunut hämmentäviä asioita ja täytyy sanoa, etteivät ne loppuneet siihen, mutta ehkä se tästä vielä rauhottuu.

Mutta jos nyt sitten heppailuun. Torstaina olin ratsastustunnilla, menin Muhkulla. Olin tosi väsynyt ja allapäin, joten mietinkin, että mitähän tunnista tulee. Kuitenkin ratsastaessani huomasin, että sehän on se asia, joka antaa mulle voimaa. Siinä hetkessä, kun keskittyy ratsastukseen, voi unohtaa kaiken muun.
Mentiin pääty-ympyrällä ja piti saada hevonen menemään tosi hidasta käyntiä, niin että se kauhoo jaloilla. Tämä piti tehdä pääasiassa istunnalla, ohjiin ei juurikaan koskettu ja käsien piti olla rennot. Muhku meni tosi nätisti!
Ainoo, missä oli suurempia ongelmia oli oikea laukka. Muhku oikoi ja meni liian kovaa sekä tiputteli raville. Kuitenkin lopulta saatiin oikea laukkakin sujumaan ihan ok ja tunnista jäikin taas positiivinen mieli.
IMG_5537

IMG_5541

Tänään Kazzu tuli kanssani tallille. Minä ratsastin Jentsillä ensiksi jotain puolisen tuntia ja Kazzu sitten mun jälkeen.
Tein taas paljon siirtymisiä, Jentsi siirty jo tosi herkästi. Keskiympyrällä menin myös, Jenta oli ihmeen nätisti, meni ravissakin jo kivan rauhallisesti eikä kaahottanu pää viidentenä jalkana. Laukkaan olin todella tyytyväinen tänään, poni kuunteli paremmin kuin aiemmin.
Kazzullakin Jenta meni ihmeen hyvin, vaikka Kazzu ei ollutkaan ratsastanut Jentsillä pitkään aikaan. Kyllä sai olla ylpeä pikku ponittajasta ♥
Tultiin sitten vielä meille katsomaan leffaa ja viettämään aikaa yhdessä, oli kivsuu!

IMG_5549

IMG_5582

IMG_5589

IMG_5605
wruum :DDD
IMG_5648

IMG_5663

IMG_5665

IMG_5677

7 kommenttia:

  1. Wruum XDDD ;)) Sepä se. Nyt tiedät, mitä sanot, kun kiihdytät autollasi XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei wruum XDD eii!! En minä niin aijo sanoa, ne on ihan toiset jantterit ne ;)

      Poista
  2. Etkö tosiaan? ;)) Ehkä muistutan suo sit, ku mennää taas johki..mut ehkä en, koska jos muistutan siitä niin muistutan myös SIItÄ... :/
    Ihana ulkoasu! <3 :33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ;3
      Joo, noniiinpä.. Mut ei se mitään.
      Ja kiitos, ihnuu kuulla että miellyttää! ♥ :3

      Poista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)