sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Viikonloppu


Moro! Ihan mahtava viikonloppu takana. Huhhuh, en muista koska viimeks ois ollu näin kivsuu.
Pidin siis mun synttärit nyt, vaikka oikeestihan ne oli jo aikoja sitten.

Vierainani oli Marsi, Latte, Katriina ja Niina. Ihan huippuu possee siis. Onneksi kaikki viihtyivät keskenään, eikä ollut vaivautunutta tunnelmaa, vaikka kaikki eivät toisiaan ennestään tunteneetkaan.
En nyt perjantaista niin tarkasti kaikkea muista, mutta ainakin laulettiin SingStaria ja katseltiin jotain videoita tietokoneelta. Lähdettiin myös illalla vähän ajelulle.
IMG_4024

IMG_4102

IMG_4099

IMG_4095

IMG_4074


Lauantaina mun sukulaisia tuli käymään meillä kakkukahveilla. Sain navigaattorin lahjaksi.
Käytiin kavsujen kanssa tallilla hoitamassa Jentsi, sitten käytiin hautausmaalla katselemassa kynttilöitä.
Katriina ja Niina lähtivät lauantaina.
Illalla laulettiin Marsin ja Latten kanssa. Keksin myös "tatuoida" Latten selkään, piirsin siis kuulakärkikynällä kaikkea hienoa.
IMG_4065

IMG_4059

Tänään pitikin raahata kaikki tavarat mökistä kotiin. Eipä kai sen enempää oikein tehtykään.
Tänään myös tajusin, kuinka hyvin asiat oikeestaan onkaan. Mulla on ihan huippuja ystäviä, oma poni, perhe ja mahtava suku, snake bitesit, käyn autokouluu ja sitten kun saan kortin, niin auto ja navi on jo valmiina.
Eli huonomminkin vois mennä! Vaikka noihin kaikkiin liittyy myös omat ongelmansa, niin tänään pyrin näkemään niitä positiivisia puolia.
IMG_4062

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)