sunnuntai 17. marraskuuta 2013

But mark my words I'll never miss you


Heiiii. Tasainen postaus kerran viikossa tahti pysyy näköjään.
Ei tässä sen kummempia taida olla tapahtunut paitsi, että sain ajokortin keskiviikkona, joten nyt on saanut sitten ajella omalla autolla. Oon kyllä tykänny! Moppekin saatiin myytyä.

Torstaina ratsastustunnilla menin Lantilla. Meillä oli itsenäistä ratsastusta, eli tehtiin omia juttuja ja musiikki soi taustalla. Mulle se sopi aika hyvin, ja kun musiikki laitettiin soimaan, nousi hymy väistämättä kasvoille. Jotenkin vaan tuli mukava olo, kun ei ollut niin paljon kaikkia paineita, että ois tarvinnu suorittaa jotain tiettyä tehtävää ja sitten ois arvosteltu ja neuvottu. En tarkoita, että normaaleissa tunneissa olisi vikaa, niillähän sitä kehittyy, kun saa kuulla omista virheistään ja niitä neuvotaan korjaamaankin, mutta kyllä oli pitkästä aikaa kivaa mennä itsenäisestikin.

IMG_4263

IMG_4334

IMG_4234

IMG_4239

pelottaako

Viikonlopun suunnitelmat on seilannu ees taas. Perjantaina mentiin Niinan kanssa tallille, ja olikin kivaa viettää aikaa, kun tässä jaksossa ei olla niin paljoo oltu (viime jaksossa oltiin joka maanantai).
Jenta on ollut aika energinen ja säpsy. Nyt parina viime päivänä se on ollut ihan ok, tai no pari kertaa aina hypännyt johonkin, mutta kuitenkin, kun sille on rauhoittavasti puhunut ja välillä vähän silitellyt, niin kävelyttäminen on sujunut lopulta ihan hyvin.

Eilen olin Kazzun luona katsomassa leffaa ja käytiin kyllä vähän ulkonakin. Elokuva oli hyvä ja seura myös.

IMG_4369

IMG_4388

IMG_4391

IMG_4396

IMG_4404

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis oot! (:
    Älyttömän hieno banneri, varsinkin tuo eka kuva :3
    Mä en ees muistanu että sulla oli tuo lintu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aww kiitos, säkin olet c:
      Ja kiitos myös bannerikehusta, oli hyvä kuvaaja :33
      Jajoo, itse en voi sen olemassaoloa unohtaa, ku se aina huutelee XD

      Poista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)