keskiviikko 1. toukokuuta 2013

We live our lives like we're ready to die


Heippa!
Täällä ollaan jälleen, nyt on tullut kuvailtuakin ihan mukavasti. Ainiin, blogi on myös vaihtanut ulkoasua, kuten ehkä olette saattaneetkin huomata. Mitäs pidätte?
Bannerin on tarkoitus olla väliaikainen, mutta saa nyt nähdä, että millon jaksaisin toisenlaista väsätä. 

Asiaan sitten. Elikkä lauantaina saittekin katsella meidän touhujamme videolta, tänään sen sijaan pysytään ihan vaan tekstissä ja kuvissa.

Sunnuntaina olin Jentan kanssa yli tunnin kävelemässä maastossa. Oli tosi kaunis ilma ja muutenkin tosi kiva lenkki. Jenta kulki nätisti mun vieressä, ei säikkynyt yhtään mitään, eikä edes kyttäillyt.

Maanantaina ratsastin Jentalla kentällä. Ponittaja ei oikein malttanut keskittyä, mutta lopulta tuli kuitenkin paremmin kuulolle, itse en vaan jaksanut tarpeeksi ratsastaa. 

Tiistai on yleensä Jentan vapari, mutta koska ponilla oli nyt ollut kävelypäiviä takana, niin päätin liikuttaa sen myös silloin. Lintsattiin siis Niinan kanssa koulun vappukonsertista ja lähdettiin tallille. 
Jentsi sai juosta irtona maneesissa, ja ai että kun se pinkoi kovaa :33 Puoli tuntia se liikkui. 
Saatiinkin sitten mahti idea eli Niina tuli meille hetkeksi. Meillä oli meidän oma ruusunpäivä eli pukeuduttiin hassusti. Teemana oli ruutupaidat :D

Tänään pikku-Niina ratsasti Jentalla. Menin lopuksi kuitenkin itse ottamaan vähän ravia ja laukat, kun oli turhan vauhdikas Niinalle. 
Jäätiin vielä tallille syömään keksejä ja juomaan mehua ulkosalla samalla kuin katseltiin estevalmennuksia. Oli kyllä tosi mukavaa :3

IMG_0359

IMG_0380

IMG_0393

IMG_0413

IMG_0421

IMG_0438

IMG_0442

IMG_0452

IMG_0463
mitähän ihmettä? :DD
IMG_0511

IMG_0512

IMG_0545

IMG_0554

IMG_0582

IMG_0583

IMG_0605

IMG_0707

IMG_0717

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia!

    Ulkoasu on piristynyt ;)

    VastaaPoista
  2. Iiris - kiitos paljon! :)
    Ja juu, kesän (tai no nyt on kevät) kunniaksi vähän piristyneempää ulkoasua koetin tehdä :3

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)