torstai 9. toukokuuta 2013

Helatorstai


Heipparallaa!
Ensiksikin, kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille, autoitte mua ihan mielettömästi ja tänään tuntuukin jo siltä, että voidaan hyvillä mielin jatkaa työskentelyä ja kehittymistä Jentan kanssa :3

Mutta sitten päivän kuulumisiin. Aamulla herätys tuli yllättäen, kun Kazzu tekstasi ja kysyi pääsisikö kanssani tallille. Minulla ei ollut mitään sitä vastaan, joten sitten täytyi vaan nopeasti nousta sängystä ja tehdä aamuhommat ennen kuin Katriina ilmaantuisi meille.

Kellon ollessa hieman yli 11 lähdettiinkin tallia kohti. Sää näytti tuolloin vielä kovin synkältä ja harmaalta, joten päätinpä sitten ratsastaa maneesissa. Olihan siihen toinenkin syy, nimittäin halusin mennä pitkästä aikaa kuolaimettomilla, ja niitä en ihan vielä ainakaan tohdi kentällä testata. (Vaikka sekin olisi tavoitteena tälle vuodelle, mutta saapa nähdä!)

Tein ympyröitä, suunnanvaihtoja, kolmikaarista kiemuraa ja parit siirtymisetkin. Jenta tuntui vastaavan hyvin apuihin ja oli oikein mukava muutenkin ratsastaa. Vähän kyttäili ovia yhdessä vaiheessa, mutta ei mitenkään hyppinyt tai muutenkaan possuillut.

Laukat otin keskiympyrällä, ja lopulta kaikenlisäksi ihan löysin ohjin. Jenta oli superkiva♥

Talleilun jälkeen lähdettiinkin kylille piknikille. Assan viereissä meillä oli keksejä ja cokista, urheilukentän luona taas milkaa, lakuja, cokista ja Mountain Dewiä. Kierreltiin myös ilman määränpäätä siellä sun täällä, ja kastuttiinkin vähän sadekuurossa.
Oli kyllä mukava päivä :)
(Ratsastuskuvista kiitos Katriinalle)

IMG_1863
IMG_1876
IMG_1892
IMG_1910
IMG_1914
IMG_1918
IMG_1961
IMG_1967
IMG_1974
IMG_1977
IMG_1980
IMG_1987
IMG_2013
IMG_2014
IMG_2016
IMG_2021
IMG_2024
IMG_2028

8 kommenttia:

  1. Todella hyvin näyttää toimivan Jenta ilman kuolaimia!

    Ihanat tennarit :3

    VastaaPoista
  2. Awww ootte söpöjä Jentan kanssa! ♥ söpö oot! ja ihanat conssit! ;)

    VastaaPoista
  3. Viltsu - kiitos, olen samaa mieltä! Kerta kerralta tuntuu vaan parantuvan. Ja kiitos, tykkään converseistani itsekin :33!

    PikkuPahis - Kiitos hani♥! Olet itsekin kovin söpö :33

    VastaaPoista
  4. oii , ihanat hiukset <3 ja söpö jenta :3

    VastaaPoista
  5. sairaan ihania kuvia jentasta ja susta! ja aivan mielettömän ihanat noi conssit <3

    VastaaPoista
  6. jonna7 - kiitos, ikävöin kyllä pinkkejä .__. Ja onhan se!♥

    Jennimoi. - Kiitämme! Ja juu, rakastan itsekin♥

    VastaaPoista
  7. vitsit jenta on kyllä kivan näkönen! hirveesti ootte kehittyny siitä ku mänralle tulitte, ainaki mitä nyt blogin kautta oon kattonu (:

    VastaaPoista
  8. essi - oi, kiitos paljon! :3 Ja tosiaan, ihana kuulla, että kehityksemme näkyy sinne ruudun toisellekin puolelle (:

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)