keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Remember that you're not alone


Heips! Koeviikko on nyt kunnialla ohi, ja kesälomakin kolkuttelee jo nurkan takana.
Mä en kyllä jaksannu siihen koeviikkoon taaskaan oikein panostaa.

Ja yllätyinpä ihan hirmuisesti, kun wilmassa luki, että sain yhteiskuntaopista 8! Siis mitä ihmettä, en avannut kirjaa koko jakson aikana, kotona luin kiireessä alle puolet koealueesta. Enkä tajunnut kuitenkaan mitään, koska kuka nyt tajuaa jostain taseista, noususuhdanteista, hyödykkeistä, devalvaatiosta, deflaatiosta jne. Ja silti sain muka kasin, vaikka olin mahdollisimman epäaktiivinen tunneillakin. Itseasiassa sain edellisestäkin YH'n kurssista kasin.
Korkeintaan kuutosta odotin kyllä tästä ihme talouskurssista. Opettaja on kuitenkin yksi suosikeistani, ja ilmeisesti hänkin pitää minusta ellei sitten säälistä antanut kasia kummastakin kurssista.
IMG_2612

Tänään lintsattiin Niinan kanssa ryhmänohjaajan puolituntinen ja joku kesäkauden avaus, ja mentiin tallille.
(Tulee kuulemma ihan punainen poissaolo, kinostaa.)
Oli tosi lämmin, suorastaan jopa kuuma. Ratsastin Jentalla kentällä, tehtiin ympyröitä ja suunnanvaihtoja. Jenta oli tosi kivsu koko ratsastuksen, mutta vasemmassa laukassa ei olisi oikein malttanut enää keskittyä ja olisi vain halunnut kaahottaa. Lopulta saatiin kuitenkin pari hyvää ympyrää vasemmassakin laukassa, ja lopetettiin sitten niin, että jäi hyvä mieli.
Jentsi pääsikin vilvoitussuihkun jälkeen maistelemaan ruohoa, ja sitten takaisin aitaukseensa syömään heinää.

IMG_2619

IMG_2554

Lähdettiin Niinan kanssa hillumaan ympäri kyliä, kun aikaakin oli sen verran. Lopulta päädyttiin assan nurmikolle (vakkaripaikka!) piknikille. Kun siirryttiin ihan assalle, tuli joku juoppoukkeli siihen myös ja rupesi räyhäämään. "Kenenkäs tyttöjä te olette?!! Ampukaa ittenne!! 15 kesää minä ratsastin!!!" Ja jotain muuta mölinää, josta itse en saanut selvää, koska mielessä pyöri vaan pakokauhuinen ajatus, että on pakko päästävä pois.
Lähdinkin siitä jo vähän ennen kuin Niina, koska ahdisti niin tuo ukkeli.

IMG_2555

IMG_2557

Menin kotiin, mutta sitten jossain vaiheessa tylsistyin ja päätin lähteä pyöräilemään. Tällä kertaa poljinkin ihan tallille asti. Se oli kyllä hyvä idea, koska sain vielä ratsastaa Roopella (tallin omistajan tyttären, Veeran poni).
Menin maneesissa, tein ympyröitä, siirtymisiä ja vähän pohkeenväistöäkin.
Ropsu on ihan erilainen ratsastaa kuin Jenta, mutta lopulta sitä yhteistä säveltä alkoi jo vähän löytyäkin, ja erityisesti käynnit ja väistöt meni mielestäni mukavasti.
Tykkäsin kovasti ponin ravista, siinä oli helppo keventää. Laukka oli myös kivaa, kunhan askeleisiin eka tottui.
Käytiin sitten vielä loppukäynnit maastossa, ja laukattiinkin yksi ylämäki. Sen jälkeen pesin Roopen kuolaimet ja vein varusteet takaisin satulahuoneeseen. Oli kyllä tosi piristävää ja kivaa, kun sai ratsastella Ropsulla :33

IMG_1086
Roope & Veera :)
IMG_1102

IMG_1110

IMG_1185

IMG_1285

IMG_1306

IMG_8492
Tommoi tuli .__.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)