tiistai 18. joulukuuta 2012

Luukku 18

Jo 18. päivä, huhhuh kun jo kohta tulee joulu! Ja sitten taas ensi vuonna saa odottaa joulua (ainiin, unohin et se maailmanloppu tulee ennen tätä jouluu), no mut jos vaikka ei tuliskaan niin sitten!
Vaikka nyt kyllä täytyy myöntää ettei mulla itellä mitään maailman isointa joulufiilistä ole, jos vaikka muistelee niitä lapsuuden jouluja.
Eipä kyllä tainnu viime vuonnakaan olla.

Sepä siitä selittelystä sitten, katsotaanpas, mitä tähän luukkuun keksittäisiin. Ja anteeksi tosiaan, että tämä ilmestyy näin vasta illalla, mutta kun tänään oli kuitenkin pitkä päivä, niin koulussa kuin tallillakin kului aikaa ihan mukavasti (tai no niin).

tässä minä!
Joulu 2006

Mikä eläin on kuvassa?


Kuka on kuvassa?

Nyt vois alkaa fiilistelee, että kuinka ihana tuo reissu berliinissä olikaan! Jokainen voi omassa mielessään kuvitella, miltä tuntuu, kun pääsee matkalle parhaan ystävänsä kanssa, lempimaahansa ja käymään vielä lempibändistänsä muistuttavissa paikoissa, se on jotakin♥
Kunpa voisin elää sen vielä kerran.

+1

2 kommenttia:

  1. marsi on siellä jeee :3
    Berliini med Panda♥ parhaita muistoja♥
    t. marsi

    VastaaPoista
  2. Jeejee :DD Kyllä♥!! POLIISI!!!
    Ja se hotellimies, joka halus ottaa meistä kuvia, jonku mallinuken kaa XD

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)