lauantai 15. joulukuuta 2012

Luukku 15

Luukku 15 pitää sisällään vihdoinkin jotain Jentaan liittyvää, toivottavasti tykkäätte! :)

















vamokki XD♥
Mentiin siis kentällä, kuten kuvista ehkä jo huomasittekin ;) Tavoitteena oli vaan se, että poni ei hyppisi vaan menisi nätisti kaikissa askellajeissa. Ei siis mitään tiukkaa koulutreeniä edes yritetty.
Olin tosi tyytyväinen Jentaan, joka käyttäytyi oikein mallikkaasti (vaikka pukittikin yhden kerran)!

Ja pahoittelen istuntaani, varsinkin laukassa oli hyvin vaikea pitää persettä penkissä, kun Jempellä on muutenkin niin pomppuisa laukka ja nyt se vielä joutui nostelemaan jalkojaan enemmän tuolla hangessa.
Ponittaja intoutuikin laukassa ja meni suht kovaa, välillä possuääniä pitäen. Jouduin siis aina välillä myös vähän jarruttelemaan, ettei nyt aivan päättömänä mentäisi. 
Kun laukattiin portille päin, poni oli asettunut ulos, mutta painoi sisäjalalle, eikä mennyt niinkuin olisi pitänyt. Kuitenkin mielestäni tuo on pieni juttu siihen nähden, että pystyttiin edes laukkaamaan ilman mitään ylimääräisiä häslinkejä. :3

Ratsastuksen jälkeen hoidettiin ponittaja, ja tonttukuvia otettiin samalla kun vietiin neitiä takaisin ulos syömään. 
Kuvat on ottanut Jusu, paitsi Timi-kuvan räpsäisin aivan itse.

8 kommenttia:

  1. jonna7 - Jentsi kiittää♥ :)

    VastaaPoista
  2. Vastailin sulle omaan blogiini, mutta piti tulla vielä tännekin kommentoimaan :) Ihania kuvia, ja Jenta on tosi nätti! Näyttää olevan vielä tosi hyvässä kunnossakin. En ymmärrä, miksen ole lisännyt teitä aiemmin linkkilistaan, mutta nyt on sekin asia korjattu :)

    VastaaPoista
  3. Marjo - jep, itsekin kävin sinne vastaamassa vielä :)
    Kiitos paljon kehuistasi, lämmittää kovasti mieltä!
    Ja kiitos myös linkkilistaan lisäämisestä :3

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)