tiistai 4. joulukuuta 2012

Luukku 4



Luukku neljä sisältää pienen etsimisseikkailu tehtävän! :) 
Tehtäväsi on siis auttaa ystäväämme Joulupukkia etsimään kadonneet joululahjasäkit! Joku tontuista on ollut vitsikäs ja piilotellut lahjasäkkejä ympäri blogia. Pukki on kadottanut rillinsä jonnekin, joten hän ei näe etsiä säkkejä. Hän on hyvin toivoton, sillä ilman noita säkkejä, jotkut lapset jäävät ilman lahjoja :(

Kuvan säkistä näet pukin vieressä (huom.pukin vieressä oleva säkki on esimerkki, ei siis lasketa mukaan). Säkkejä on 5, eri puolilla blogia. Niitä voi siis olla postauksissakin, mutta älkää huoliko, missään kaukana ne eivät ole!

Voit laittaa kommenttia, kun olet löytänyt säkit (kerro mistä löysit ja montako löysit). Kommentit julkaistaan kunhan on tarpeeksi auttavia käsiä ja kaikki säkit on löytynyt.
Ehkäpä jossain säkissä oli lahja juuri sinulle? Ryhdy siis toimeen :)

4 kommenttia:

  1. 1 lahjasäkki tässä postauksessa ^
    3 lahjasäkkiä blogin etusivulla (yksi ihan alhaalla, toinen vasemmalla puolella suht. alhaalla ja kolmas oikealla puolella suht. "keskellä")
    1 lahjasäkki "Lemmikkini" välilehdessä :)

    siinäpä kaikki 5 jos meni oikein :D

    VastaaPoista
  2. viiis löysin ja yks lemmikkini sivul, yks tos luukku 1 postaukses, kaks tos hitsin sivubanneris(mikä se onxd) oikeel ja vasemmal puolel ja sit tuol alaal noitte tunnisteitte jälg :'d
    t. marsi joka on huono selittään asioita D:

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)