tiistai 6. joulukuuta 2016

Melkein tipuin estekilpailuissa (video)

Eilen tallilla oli siis ne jouluestekisat. Kyseessä oli minun ensimmäiset estekilpailut, ja ratsunani oli Rölli. Opettaja oli varoittanut, että Rölli kieltelee ja pukittelee kisoissa, joten tavoitteenani oli vaan päästä hyväksytysti läpi. Toisinsanoen pysyä kyydissä ja katsoa ettei kieltoja tule kahta.

Rata oli onneksi looginen ja helppo muistaa. Rata oli kaikissa luokissa sama, joten katsomalla toisten suorituksia ennen omaansa, pystyi hyvin kertaamaan. Tietysti esteet oli myös merkitty selkeästi numeroilla.
IMG_7514
Kukaan muu ei mennyt Röllillä, joten sain laittaa sen valmiiksi ja poiskin. Verryttely tapahtui ryhmissä maneesissa. Hypättiin paria estettä muutama kertaa kumpaankin kierrokseen, Rölli tuntui ihan hyvältä.
hassu

hyppy (2)

Minun vuoroni olikin ensimmäisenä meidän verkkaryhmästä. Rata tuntui menevän ihan hyvin, tosin Rölliä sai vähän pyytää menemään reippaammin.
Kerkesin jo ajattelemaan, että yllättävän hyvin on mennyt, kun perusradasta oli jäljellä enää kaksi estettä, mutta sittenhän se tietysti kostautui. En oikein tiedä mitä tapahtui, mutta löysin itseni melkein maasta seuraavaksi. Rölli ei siis hypännyt 6. estettä, vaan meni ohi. Uusi laukannosto ja takaisin esteelle kuusi, joka sitten päästiinkin hienosti yli.
Viimeinenkin este ylitettiin puhtaasti. Uusintaan ei päästy luonnollisestikaan, koska esteen ohittamisesta tuli 4 virhepistettä. Olisi ollut ihan hyvät mahdollisuudet päästä uusintaankin, jos olisin ratsastanut tarkemmin kuutoselle. Yhtään puomia ei otettu alas.
Päästiin kuitenkin tavoitteeseen, koska hyväksytysti läpi neljällä virhepisteellä. Ihan hyvä tulos ekoiksi kisoiksi, ponilla jolla olen vain kerran hypännyt ja joka tunnetusti keksii kaikenlaista kisoissa.

Muru oli kuvaamassa, joten näette nyt koko radan videolta. Saa laittaa kommenttia!

2 kommenttia:

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)