perjantai 25. syyskuuta 2015

Tarailua ja kuvaamista

Heippa!

Olin tiistaina ratsastamassa Taralla ja meni oikein hyvin. Laitettiin taas pieni kavaletti pihalle, ja puomitkin olivat paikoillaan. Aluksi menin pihatiellä, Tara oli heti aika reipas.
Otin taas laukkaa niin, että hetki ennen pihaa otin raviin ja sitten käyntiinkin, paitsi jos suunnattiin kavaletille. Kun mentiin kavalettia ekan kerran, Tara innostui ja nosti taas itsestään laukan vähän ennen sitä, ylitti puhtaasti, mutta sen jälkeen veti päänsä alas ja pomppi hieman. Seuraavan kerran päätin pitää Taran rauhallisessa ravissa koko lähestymisen ja ylityksenkin ajan. Vähän kyllä hämmästyin, kun päästiin tosiaan ihan rauhassa kavaletti ja sen jälkeenkin, olin varautunut siihen, että Tara nostaisi joka tapauksessa itse laukan ennen ylitystä.
Jätettiin kavalettiharjoitukset nyt vaan kahteen ylitykseen, koska menivät puhtaasti ja Tara meni toisen kerran oikein kuuliaisesti.

Suunnattiin kentälle, jonka vieressä oli jotain työkoneita käynnissä, joten aluksi Tara oli vähän epäileväinen, muttei onneksi pahasti kuitenkaan. Nyt mentiin pääasiassa kenttää ympäri ja välillä keskiympyrällä, koska kentälle oli jäänyt esteitä.
Tara meni ravissa oikein kivan rennosti ja oikeinpäin. Päätettiin tälläkin kertaa kokeilla miten laukan kanssa käy, ja yllätyin todella positiivisesti, sillä Tara nosti laukan heti pyynnöstä, ihan nätisti eikä protestoinut ollenkaan kuten edellisillä kerroilla on tapahtunut. Saatiin myös laukattua melkein koko sivu, ja oltiinkin rohkeita ja testattiin uudestaankin laukkaa, kun ensimmäinen kerta oli niin onnistunut. Toinen kerta meni aivan yhtä hienosti, eli saatiin tällä kertaa kentällä mentyä kaksi kertaa sivu laukassa, se on meidän ennätys, ja oikein hyvää edistystä näinkin lyhyeen aikaan!
Sitten paljon kehuja Taralle, pitkät loppukäynnit ja poni talliin.


Eilen olin kuvaamassa Katriinan ratsastustuntia pitkästä aikaa. Kuvausolosuhteet ei ollut kovin hyvät, kun alkoi olla jo aika hämärää, ja kamera ei oikein tykkää ottaa hyviä kuvia hämärässä. Lisäksi alkoi sataa juuri kun Kazzu alkoi hyppäämään, oli taas hyvää tuuria. Otin kuitenkin myös muutamat hyppykuvat sateesta huolimatta, mutta niiden(kään) laatu ei päätä huimaa.

IMG_3872

IMG_3934


IMG_3923

IMG_3949

IMG_3981

IMG_3992

IMG_4011

IMG_4014

IMG_4016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)