maanantai 9. helmikuuta 2015

Ensimmäinen vuokrauskerta

Tänään mulla olikin koulua, oli tosi jees, koska oli niin rentoa. Koko koulupäivän olin fb'ssä ja luin blogeja, ja päästiinkin jo 14.45 mitä luksusta! Huomenna tosin palu karuun arkeen ja takaisin työharjotteluun. Mutta onneksi lomakin on ihan nurkan takana jo.

Sitten varsinaiseen aiheeseen eli tallilla käymiseen. Yllätyksekseni sainkin Kazzun mukaan tallille, ja se oli kyllä tosi hyvä, niin ei tarvinnut olla aivan yksin (kun en ketään kyseiseltä tallilta ennestään tunne). Aluksi haettiin Salli aitauksesta ja laitettiin pesupaikalla, jossa harjattiin ja varustoitiin se.
Kun Salli oli valmiina, lähdettiin maneesiin. Alkukäyntien jälkeen tein käynnissä ympyröitä ja pysähdyksiä.
Ravissa tein ympyröitä ja suunnan vaihtoja, koitin myös ratsastaa Sallia reippaammaksi ja toisaalta rennoksi ja taipuisaksi. Salli punki vähän ulkopohjetta vastaan erityisesti vasemmassa kierroksessa. Kun olin jonkin aikaa ratsastanut ravia, Salli alkoi jo rentoutua ja toimia erittäin kivasti. Hyvien ravailujen jälkeen Salli oli käynnissäkin erittäin kiva ratsastaa ja kulki hyvässä muodossa. Laukat otin ympyrällä ja puolikkaalla maneesilla, ja ne sujuivat tänään molempiin kierroksiin hyvin, oikeaan Sallia sai pyytää vähän enemmän eteen.
Olin tähän ratsastuskertaan tyytyväinen, Salli on hieno hevonen ja uskon entistä vahvemmin, että meidän yhteistyö paranee kerta kerralta.

Ratsastuksen jälkeen vietiin Salli takaisin pesupaikalle ja hoidettiin se pois. Sitten Salli pääsi takaisin pihalle (asuu pihatossa). Tämän jälkeen vietiin vielä loput tavarat paikoilleen ja lähdettiin Kazzun kanssa kotiin.
Kuvat on pysäytetty videoilta, koska maneesissa ei saanut kuvia ja käytössä oli vain lyhyt putki, koska pitkä on lainassa, mutta pitäisi palautua minulle ennen ensi kertaa. Kuvista ja seurasta kiitos Kazzulle!
Katsotaan jos jossain vaiheessa jotain videota teen meidän menosta. (Saa kommentoida, jos täällä vielä lukijoita on)

käynti1

käynti

ravi

laukkakollaasi

4 kommenttia:

  1. Näyttääpä mukavan rennolta vaikka oli vasta ensimmäinen kerta! Tosta ei voi kun hyvää tulla!

    VastaaPoista
  2. Ylläri!! x) no mutta oli kivaa ja uusitaan toivottavasti nyt lomalla!!!! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sekseni! :D niin oli tosiaankin :3 ja jooo, tietysti, pakko! :)

      Poista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)