torstai 9. lokakuuta 2014

What we have is real


Moiksu, on taas tullut aika kirjoitella tänne blogin puolelle viime päivien tapahtumista.

Perjantaina Niina tuli meille, katsottiin jotain videoita youtubesta, käytiin kävelyllä ja laulettiin paljon singstaria pitkästä aikaa.
Illemmalla Juhani tuli myös ja aluksi vaan jotain juteltiin, mutta sitten alettiin katsomaan leffaa. Ensiksi katsottiin kauhuleffaa, joka ei ollut kovin pelottava, paitsi parit jump scare - kohdat, jolloin minä ja Niina pidettiin silmiämme kiinni ja kun kohtaus oli ohi, kysyttiin Junnulta mitä oli tapahtunut (ai miten niin ollaan nössöjä?). Mutta kyllä sitten pimeessä kun liikuskelin kotona, niin muistui mieleen leffan kohtauksia ja silloin tuntui vähän karmivan kuitenkin.
Kevennykseksi kauhuleffan jälkeen katsottiin joku outo komedia. Se oli kyllä hauska, vaikka aluksi epäilyttikin.

Niina meni sitten toiseen huoneeseen nukkumaan ja aamulla (tai päivällä, kello oli jotain 15) kun noustiin Juhanin kanssa, oli Ninde jo poissa.
Ei taidettu kauheena mitään tehdä, nautittiin vaan toistemme seurasta ja katsottiin telkkaria, samoin meni sunnuntaikin. Maanantaina oli sitten kiva herätä vielä murun vierestä, vaikkakin kovin aikaisin.

IMG_1694

IMG_1699

IMG_1704


IMG_1706

Olin katsomassa ja kuvaamassa Kazzun ratsastustuntia maanantaina, tosin kuvia ei paljoa saanut kun oli jo liian pimeää kameran mielestä.

Tänään olin taas Taran ja Eitrin luona, ihan samalla kaavalla taas ponit sisään, niin että minä otin Taran ja omistaja Eetin. Sitten harjattiin ja varustoitiin Tarpsu ja kun se oli tehty niin lähdin maastoon. Meninkin aluksi vähän toista reittiä, kun aiemmin. Tarpsu oli vähän säpsyllä päällä.
Tein taas pysähdyksiä ja taivutuksia, sekä vähän harjoiteltiin myös takaosakäännöstä.
Tara oli kyllä tosi reipas ja laukassa jarrutusmatka meinasi olla aluksi aika pitkä.

Lähdettiin sitten sieltä takaisin sille tielle, jolla yleensä ratsastan enimmäkseen. Siellä jatkoin taivuttelua ja pysähdyksiä, ja otin myös parit peruutukset. Pihalla käytiin taas tekemässä voltteja, Tara taipui oikein nätisti.
Mentiin myös puomeja taas, tamma meinasi useampaan otteeseen ottaa ravin ennen puomeja, kun ois ollut niin kiva mennä ne vähän reippaammin ilmeisesti. Pysyi kuitenkin kuuliaisesti käynnissä, kun muistutti ettei ravissa käyntivälejä voi mennä.
Sitä samaista pientä estettä tuli treenattua tälläkin kertaa ja kyllä vaan huomaa kehityksen, tänään ei tiputettu eikä kolautettu eikä kaahotettukaan esteelle vaan mentiin sopivassa vauhdissa.

Tiellä ratsastin Taraa vielä ravissa, kun se oli niin mukava ja kantoi itsensä hyvin. Oli ilo mennä rauhallista ja tahdikasta ravia, kun poni ei yhtään hössöttänyt sitten lopussa.
Tosin oli mukavaa myös päästellä kovaa laukassa, siinä vasta ajatukset tuulettuukin. Tarpsu kyllä kyttäsi paria isoa kiveä ja aina kivikasojen kohdalla hyppäsi vähän jonnekin sivulle tai yritti pysähtyä ennen kivien ohittamista. Höpsö, mutta hieno tammuska :3

Tara pääsi sitten karsinaan syömään ja otettiin Eeti käytävälle. Tänään Eeti sai siis opetella kaksinpuolin kiinni olemista, ei tietenkään vielä tässä vaiheessa kiinnitetty naruja mitenkään, vaan pidettiin niistä käsillä kiinni, kuitenkin sillä tiukkuudella kuin olisi ollut kiinni. Harjattiin ponia siinä samalla. Eeti oli nätisti, mitä nyt vähän meni eteen ja taakse, kun oli kovin tylsää seisoa paikoillaan.
Oli hauskaa jälleen!
IMG_1709

IMG_1715

IMG_1719

IMG_1726

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)