keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kuulumisia


Moikka moi! No nyt on taas viime kerrasta vierähtänyt sen verran aikaa, että on paljon kerennyt tapahtua tällä välillä (ja toisaalta taas ei mitään).

Viime keskiviikkona olin tallilla tavalliseen tapaan, mentiin monipuolisesti jälleen. Este oli tälläkin kertaa kahden ämpärin päällä, eli Taran piti ponnistaa päästäkseen yli. Yritystä oli taas kovin, ja Tarpsu olikin aina innoissaan lähdössä esteelle.
Oli tosi kylmä kyllä, pakkasta ihan ja tiet oli aika kovia, niin piti ottaa vähän iisimmin. Tara oli kuitenkin oikein hieno ja omistajakin kehui kuinka hyvin näytti menevän.

Eilen oli tallipäivä myös, menin vaan maastossa. Oli tosi tuulista, joten Tara oli vähän varuillaan ja pari kertaa säikkyi ja hermoili jotain, koska pimeäkin tuli niin äkkiä ja lisäsi jännitystä. Pimeyden vuoksi en kerennytkään ratsastamaan kuin jotain puolisen tuntia, mutta siinä ajassa sai ihan hyvin kaikki askellajit käytyä läpi ja työstettyäkin.
Ratsastuksen jälkeen hoidettiin Tara pois ja oli Eetin vuoro tulla harjoittelemaan käytävällä kiinni olemista. Eeti seisoikin tällä kertaa jo huomattavasti paremmin paikoillaan.
Kävin vielä kahvittelemassa sisällä ja oli kyllä tosi mukavaa, tykkään ihan kauheesti ilmapiiristä, joka tuolla vallitsee!

Nyt pimeyden takia tosin on semmoinen tilanne, että mun ratsastelut vähenee entisestään. Käyn jatkossa suurinpiirtein joka toinen viikko tallilla ja se tuntuu vaikeelta, koska jo tää kerran viikossakin on tuntunut liian vähältä. Mutta asialle ei mitään mahda, koska koulusta pääsen milloin pääsen ja silloin on jo myöhää ja pimeetä eikä maastossa valoja ole.

IMG_1816

IMG_1819

IMG_1824


Juhani tuli meille jo keskiviikkona, koska en mennyt kouluun kipeen olon takia. Perjantaina kävin näyttäytymässä eräällä autokorjaamolla, josta olin harjottelupaikkaa tiedustellut. Kävi hyvä tuuri ja sainkin sen paikan.
Samana päivänä mulle tuli ikää lisää mittariin taas yksi vuosi. Kotona mun 19v-synttäreitä juhlittiin pienimuotoisesti kakkukahvien muodossa. Illalla mä ja Juhani vielä nostettiin vähän maljaa juhlan kunniaksi.
Vietettiin aikamme yhdessä taas maanantaihin asti ja oli kyllä ihan mahtii olla niin monta päivää ja yötä samassa paikkaa.

Eilen näin Kazzua ihan pikapikaa lukiolla ja vaihdettiin pari sanaa ja sitten viettelin aikaa Ninden kanssa cittarissa. Oli jees.

IMG_1807

IMG_1815

vaihtaa
kerkesin jo vaihtaa talvipyörät Volvoon, mut sitten kesä tulikin takas.. :D

2 kommenttia:

  1. oooh kiva postaus pandsi!! c: meijän pitää piakkoin nähdä pitemmin taas :3

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)