torstai 5. syyskuuta 2013

Ratsastustunti


Heippa! Täällä taas tarinoimassa, vaikka luultavasti mun pitäis olla tekemässä jotain aivan muuta.
Huomenna herätyskello (kännykkä) soi 6.30, vaikka normaalisti se soi perjantaisin 8.36. Tulee olemaan vaikeeta nousta ylös.
Menen siis tallille ennen koulun alkua. Hoidan Jentan ja lähden kouluun. Koulun jälkeen moppe täytyy hakea korjaamolta ja sitten kerkeän olla varmaankin puolisen tuntia kotona ennen kuin lähden lahden kautta vanhoihin mestoihin. Aika kiireellinen aikataulu, stressaa jonkin verran.

IMG_2293


Jentan jalka näyttää mielestäni jo vähän paremmalta. Ei ole yhtä turvoksissa, eikä lämpöilekään niin kuin tässä jossain vaiheessa, poni ei myöskään lepuuttele kipeää jalkaa läheskään niin paljon kuin oireilun alkaessa. Kipugeelikuurikin loppui tiistaina, nyt jatketaan kävelytystä ja kylmäystä. Toivotaan, että muru tulee kuntoon♥

IMG_1916

Tänään olin myös ratsastustunnilla, menin puomeja Amandalla. Alkuraveissa poni tuntui tosi kivalta, sopivasti eteenpäin menevältä. Kun alettiin tulla puomeja, Amanda rupesi kyttäilemään metsää toisessa päädyssä, ja ohjauskin oli mitä oli, varsinkin puomeilla, jotka oli ympyrällä. Tuli pari ohimenoa ja muita häslinkejä, itse olin aika puhki varmaan jo puolessa välissä.
Ihan kunnialla kuitenkin selvittiin tunninloppuun asti, mutta ei taas mennyt osaltani kovin hyvin. (Ja kyllä, tiedän, että syypää istuu satulan päällä)
Ensi kerralla hypätään, saatiin myös toivoa hevosta, mutta itse en tiennyt ketä toivoisin. Olen hypännyt Amandalla, Miksillä ja Axulla. Amandan kanssa meni kivoiten, mutta tänään sain jo puomeilla tehdä tosi paljon töitä. Mutta niin, tulkoon yllätyksenä sitten torstaina, että kenellä pääsen hyppäämään.
(Ratsastuskuvat otti Niina & Jenna, kiitos!)

IMG_2308

IMG_2325

IMG_2377

IMG_2411

IMG_2412

IMG_2461

IMG_2472

5 kommenttia:

  1. oisko sulla kuvia musta ja corasta :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo ihan varma, pääsen tarkistamaan asian vasta sunnuntaina/maanantaina, mutta jos löytyy, niin voin kyllä sitten lähetellä niitä c:

      Poista
    2. juu eipä mitään kiirettä :)

      Poista
  2. Muuten se uusi (vuonon ja shettiksen risteytys poni) on ihan sairaan söpö :]]!! Näin sen myynti ilmoituksen torissa :]! Toivottavasti poni esiintyy vielä blogissa :3!! ♥:llä Vuonoihin hurahtanut tyttö c:!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onhan se (:
      ja kyllä varmasti ainakin kuvien muodossa esiintyy täälläkin silloin tällöin :PP

      Poista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)