torstai 12. syyskuuta 2013

Estetunti Leolla


Moips! Joku terävä-älyinen saattoikin jo arvata, että postaus pitää sisällään enemmän ja vähemmän kertoilua tämänpäiväisestä ratsastustunnistani.

Päivä meni kuten torstait normaalistikin: koulun jälkeen menin tallille hoitamaan Jentan, sitten pariksi tunniksi kotiin (koneelle) ja takaisin tallille. Jenta tosin oli jäänyt päivällä sisälle, koska ukkosti ja satoi, mutta illemmalla poni pääsi takaisin ulos.

Ratsukseni sain Leon, jolla en koskaan aiemmin ollut mennyt. Aluksi tehtiin itsenäisesti pohkeenväistöä, pysähdyksiä, peruutuksia ja muuta sellaista, jolla hevoset saadaan paremmin kuulolle.
Sitten alettiin keventelemään ja menemään kevyessä istunnassa. Käynnissä tehtiin myös kaikenlaisia "ihme"asentoja, esim. seisottiin varpailla, mentiin polvet suorina, "maattiin" hevosen päällä jne. Itse sain kovasti kehuja siitä makailuasennosta, näytin kuulemma ihan maantiekiitäjältä, lasit vaan puuttui :DD (huonolaatuisen kuvan näätte alempana)

Hypättiin aluksi niin, että ristikko ravissa, ympyrä laukassa ja toinen ristikko ravissa. Sen jälkeen mentiin kaikki laukassa, ja kohta esteet laitettiin pystyiksi, ei kuitenkaan menty mitään korkeita. Tehtävää muuteltiin myös vähän (lisättiin siis esteiden ylitystä jne), mutta en jaksa siitä sen tarkemmin selostaa, kun ei kukaan mitään tajuais.

Leksa oli ihan kiva, tosin kiskoi ohjia ja ei oikein meinannut antaa helposti kiinni esteiden välissä. Toisinsanoen en vaan osannut sillä ratsastaa, mutta vasta ekaa kertaahan sillä meninkin.
Pahoittelen kuvien laatua, hyppykuvat pysäytetty videolta.

IMG_2759
♥♥♥
IMG_2762

IMG_2766

IMG_2770

IMG_2793
Maantiekiitäjä sukeltaja :DD
hyppy

pomp

2 kommenttia:

  1. Ihania noi kuvat susta ja Jentasta :3
    Oi vitsi mäki haluisin hyppäämää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitämme :33!
      Ja siitä sitten vaan hyppäämään c:

      Poista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)