torstai 20. kesäkuuta 2013

Sitä sun tätä


Hei taas!
Kuten ehkä huomaattekin, ulkoasu on kokenut pientä muutosta. Banneri kyllä jäi liijan lyhyeksi ja aika huonoksi muutenkin, mutta en nyt jaksa heti alkaa uutta tekemään, joten kelvatkoon tuollaisena.
Tein myös ask.fm'n eli nyt voitte kysellä minulta mitä vaan kirjautumatta minnekään (paina tästä)! Lisäsin myös ask.fm palkin tuonne blogin vasempaan reunaan, eli sinnekin voitte kysymyksenne suoraan kirjoittaa ja lähettää.

Jenta on sairaslomalla, joten mitään heppailukuulumisia en oikeastaan voi kirjoitella. Tulin kuitenkin laittamaan parit kuvaset tänne, kun jokin aika sitten ponit (Ruusu & Tomppa) saivat juosta irtona maneesissa.

Myös Emmaa tuli nähtyä tiistaina, oli oikein mukavaa turinoida sitä sun tätä pitkästä aikaa. Eilen kävin piipahtamassa Marsin mummolassakin.

Ainiin, jo 50 lukijaa, kiitos ihan valtavasti!♥
(jos haluatte, että toteutan jonkin erikoispostauksen, niin laittakaa kommenttia tai kysykää vaikka ask.fm'ssä, että voisinko tehdä, niin eiköhän onnistu☻)

IMG_3146

IMG_3150

IMG_3164

IMG_3172

IMG_3179

IMG_3194

IMG_3199

IMG_3200

2 kommenttia:

  1. Oli kyl kiva nähä :33 Jenta näyttää ihan hassulta tossa kuvassa missä mun sormi on sen turvassa:DDD

    VastaaPoista
  2. Emma - oli juu :33 ja totta, se on hassuliini (:

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)