sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Gör som vi gör


Heissuli!
Tänään pääsin pitkästä aikaa ratsastamaan Jentalla.
Täytyy myöntää, että aluksi hieman jännitti kuinkakohan käy, kun poni on ollut pari viikkoa vapaalla ja nyt sitten pääsee taas liikkeeseen.
Kuitenkin jo siinä vaiheessa, kun istuin satulaan, tuntui siltä että olin siellä missä minun kuuluukin. Ah, mikä kotoisa olo suomeksi sanottuna.

Päätin, että nyt tehtäisiin ihan perusjuttuja vaan. Niinpä siis tehtiin päätyihin voltit, sekä pitkiensivujen keskelle siirtymiset. Jentsi oli tosi hyvän tuntuinen, tosin ei pysähtynyt/hiljentänyt ihan niin hyvin kuin ennen tätä taukoilua. Mutta kunhan saadaan taas työrytmi säännölliseksi niin eiköhän se siitä parane :)

Ravi meni kivasti myöskin. Jentsi meni ihan hyvin pyöreenä, tahti säilyi ja poni kuunteli. Vähän jossain vaiheessa kyllä oli reippaammanpuoleinen, mutta se on vaan positiivista.
Laukat otettiin keskiympyrällä. Lentsikka nosti herkästi ja haki myöskin alas. Toki meni aika vauhdikkaasti, mutta ymmärtäähän sen. Olen tosi tyytyväinen ponnyyn, pysyihän se joka tapauksessa kuulolla, eikä tehnyt mitään omiaan.

Ratsastuksen jälkeen pesin Jentan ihan shampoon kanssa. Sitten poni pääsikin aitaukseen syömään samalla kun minä lapioin lantaa.

(nyt vähän sekalaisia kuvia, olin mummolassa pe-la ja käytiin perinteisesti taas puistobluesissa!)
IMG_8575

munmi

IMG_8556

IMG_8583

IMG_8588

IMG_8595

IMG_8584

IMG_8592

4 kommenttia:

  1. Pikkusen toi koira on kasvanu ja muutunu vanhemman näköseks :3

    VastaaPoista
  2. Viltsu- aivan, huomasin itsekin saman,etenkin tuossa kuvassa :DD

    VastaaPoista
  3. kiva blogi, jään seuraan:) tui mikä poni!:---)

    VastaaPoista
  4. tiiapa - kiitos ja tervetuloa vaan seurailemaan (:
    Ja jeps :33

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)