tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kuulumisia.


Moi! Ajattelin tulla nyt infoilemaan, etten tiedä postauksien tahdista nyt tässä kesäkuussa, koska tultiin Jentan kanssa takaisin vanhaan paikkaan. Itse avustan siis leireillä, ja poni laiduntaa.

Tultiin sunnuntaina. Eilen ratsastin Jentalla maneesissa kuolaimettomilla ja ilman satulaa noin 50 minuuttia. Jentsi oli ihan ok.
Tänään menin kentällä, Jenta oli aivan super!

Aika pitkiä ja rankkoja nää työpäivät, tosin nyt tän pitäis olla vielä helppoo, koska meitä avustajia on kaksi, mutta toinen avustaja alkaa sitten käydä toisessakin työssä, joten mulle jää sitten niitä hänenkin hommiaan.
No, päivä kerrallaan, eiköhän tästä selvitä.

Herään siis kello 7, ja eilen viimeinen työni oli 20.30 aikoihin. Kello 22 pitää mennä sänkyyn ja olla hiljaa. Mulle tää rytmi on vähän vaikee, ei toi herääminen, siihen oon tottunut, mutta se kuinka aikaisin käydään nukkumaan.
Ei voi olla koneella yötä ja näin .__.

Teen täällä vähän sitä sun tätä, yleisimmin täyttelen vesiä, autan leiriläisiä hevosten kanssa, laitan heille iltapalaa, lakaisen lattioita, tiskaan ja muuta semmosta.
Pieniä taukoja on silloin tällöin, mutta kyllä työtä riittää periaatteessa ihan joka hetkeen. Itse vapaa-ajallani (n.12-14) ratsastan Jentan, ja sitten tässä 15-17 olen yleensä koneella :33
Illalla sitten 21-22 olen myöskin koneella, jos vaan akku riittää, eikä tuu mitään muita hommia.

Nyt makaan lattialla, ja tuntuu tosi raskaalta edes kirjoittaa tätä tekstiä, kun kädet (ja kaikki muutkin ruumiinosat) huutavat hoosiannaa. Ja vielä on töitä tiedossa!
Tuli kyllä ihan sekava postaus, mutta parempaan en nyt taida pystyä :DD

IMG_2629

IMG_2634

IMG_2636

03062013196

03062013198

ps. näin Lattea tässä joskus, oli tosi nais :33♥ (viikonloppua odotellessa!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)