lauantai 3. marraskuuta 2012

Pelottavaa talleilua med Jenny, ja kahden hevon ratsastusta!


Heippa!
Tänään olikin tosi kiva ja kaikinpuolin mukava päivä.

Aluksi menin Niinan kanssa tallille hoitamaan ja ratsastamaan Jentaa.
Tein suunnanvaihtoja ja siirtymisiä keskihalkaisijalla. Laukat otin ympyrällä, käyden myös välillä viilettämässä urillakin. Jenta oli tosi kiva tänään :3♥







Tässä välissä heitin Niinan kotiin, söin ja lähdin sitten ajamaan yksityistallille.
Pitkästä aikaa sain taas viettää aikaa Jennyn kanssa! Olikin jo kova ikävä.
Aluksi vietiin hevosia ulos, itse vein Vaipen ja Karkin (ja nyt taas pääsen sanomaan, että ai herranjestas, kun Vaippe on iso!). Sitten vähän siivoiltiin karsinoita ja haettiin Maija sisään.

Kuvasin, kun Jenny ratsasti Maijalla, ja sain tällä kertaa itsekin ratsastaa :3 Maija tuntui aluksi korkealta (vaikkei todellisuudessa ole kuin ehkä noin 145cm), mutta siihen kyllä tottui todella nopeasti. Tein pari pysähdystä ja muutenkin hieman siirtymisiä, mutta pääasiassa menin ympyrällä.
Maijan ravi oli kerrassaan ihana! Keventämään pystyi helposti eikä istuminenkaan ollut ongelma.
Laukka oli kanssa todella mukava (vaikka pompin siltikin) ja Maija nosti myös laukat aina juuri sillä sekunnilla, kun pyysin. Oli ihan sellainen tunne yhdessä vaiheessa, että poni lähtee aivan just lapasesta, ja niinhän se sitten säikähtikin paria ihmistä ja lähti viemään toiseen päätyyn. Siinä sai vähän jo säikähtää itsekin, ettei vaan hyppäisi pois kentältä. Kuitenkaan mitään ei lopulta tapahtunut ja nauroimme Jennyn kanssa tuolle tapahtumalle :D
Maija oli mielestäni aivan hirveän kiva ratsastaa, toivottavasti joskus vielä uudestaan!♥

Ratsastuksen jälkeen tehtiin vielä muita tallihommia Jennyn kanssa ja pelättiin oikein urakalla ;D
Jenny: "aijaa, kissa"
Panda: "IIIK!!!!" *lähtisi juoksemaan, muttei pääse, koska Jenny pitää kiinni* 
(Y) joo, kissat on tosi pelottavia :D

Kiitos Jennylle, pitkästä aikaa, tästä mahtavasta päivästä! Näitä lisää :3♥
Ja pahoittelen, kun teksti on näin hymiövaltaista, mutta oli niin mahti päivä, että.

Kuvat eivät oikein ole parhaanlaatuisia, johtuen pimeydestä, mutta uskon että jokainen hevosharrastaja (ja ehkä kuvausta harrastavakin) ymmärtää tämän. Kuvista saa kuitenkin selvää, joten eiköhän ne nyt kelpaa.


Forrrmula!


hurrja!









Ai mitennii poni lähti? :D Ps. tiedän roikkuvani ohjissa.

8 kommenttia:

  1. Kiitos itelles eilisestä<3 oli niin paras päivä! ;) toivottavasti nähään taas pian:)
    ja hei hieno toi maijan pystyynhyppäämiskuva!! ;> se oli hurrrja formula poni! :D
    :3:3:3

    VastaaPoista
  2. Okeii :) miten se photobucketin käyttäminen sitten toimii? Kui paljo kuvii sinne pystyy laittaa ennenkuin se ns. täyttyy?

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä on ihan parasta ku pistät noita failaus kuvia! :D Jotenki on hauskaa kattella niitä vastapainoks tollasille hienoille täydellisyys kuville.
    Eli täältä suuntaa rispektii ku rohkenet julkasta noita hauskoja kuvia ja ne haistakoon paskan jotka tulee niistä jtn urputtamaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyyhän nyt tommoset hianot kuvat tänne laittaa! ;D ja keskusteltiin Pandan kans just eilen tosi pitkään tosta paskan puhumisesta ja siitä ettei hevoset kuole siihen, jos joskus roikut ohjissa taikka kiskaiset suusta!... Ärsyttää ku on niitä jotka alkaa urputtaa aina semmosist asioist..

      Poista
  4. Jekku - ♥♥! Niinpä, oli niin pitkä aika ettei oltu nähty! Täytyis vaan nähä useemmin ;) Joo, Maija oli aika hurrja (; XD♥

    Pipa - vastasin blogiisi :)

    Veeru - Kiitos! :) Mun mielestä on hauska nauraa näille omillekin mokilleni ja miksen haluaisi jakaa sitä iloa muidenkin kanssa?
    Ja kaikenlisäksi, jokainen varmasti tietää ettei yksikään ratsastaja ole täydellinen ja kaikenlaista sattuu! Minä haluan tuoda myös sen puolen rehellisesti esiin blogissani ^__^

    VastaaPoista
  5. Ja se meiän törmäys oli aika paras! XDDD

    VastaaPoista
  6. Jekku - nimenomaan! ;) Ja joo, se yhteentörmäys! Nauran vielki ku aattelen sitä XD

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)