torstai 29. marraskuuta 2012

Jenta+kuolaimettomat suitset=..lue tästä! :)


Moikka!

Tänään mulla siis oli koeviikon viimeinen koe. Se oli äikkää, ja en kyllä jaksanut yhtään panostaa siihen(kään). Mutta ei voi mitään :D
Kaikenlisäks mua rupes oksettaa ihan helvetisti viimesten 5minuutin aikana. Kiva ku yritin sit vaa hokee itelleni, että pidä sisällä, älä oksenna O.o

Lähdinkin tallille kellon ollessa 10:30.
Sain lainata Anskulta kuolaimettomia suitsia. Aluksi tuli vähän mietittyä, että toimisiko Jenta ja entäs laukassa ohjaaminen, kun tuntuu joskus olevan hukassa se ratti kuolaimienkin kanssa.
Nopeasti kuitenkin unohdin, että siinä olisi meille mitään uutta. Jenta kääntyi ja pysähtyi aivan mahtavasti käynnissä ja ravissa. Ei poni sentään aivan paketissa kulkenut, mutta voin rehellisesti sanoa, että tuli sieltä semmoisia hyviäkin pätkiä, joissa Jenta kulki "oikeinpäin"!

Kun olin ratsastanut puoli tuntia, oli aika laukata. Menimme keskiympyrälle ja laukka nousi aivan vaivattomasti. Poni myös pysyi ympyrällä itsekseen, eikä paljoa tarvinnut käännellä! Ohjatkin saivat suht pitkinä olla.
Yhden jonkun ihme pompun Jentsi teki kerran, kun kuului jonkun työkoneen ääntä. Silloin tajusin, miksi olen pysynyt kyydissä talvellakin kaikenmaailman rodeoissa; topparatsastushousujen paikat liimautuvat satulaan ja estävät näin ilmalennon XD!

Poni sai huimat kehut ja pienen lepotauon ennen kuin vaihdettiin suunta. Samalla ympyrällä otettiin myös vasen laukka, joka meni aivan todella hyvin. Kääntäminen ei ollut mikään ongelma, eikä poni pelleillyt. Voisi siis sanoa, että oli jopa vaivattomampaa kuin kuolainten kanssa.
Ja ehkä mukavampaa Jentallekin?

Mulla oli kyllä jotain ongelmia ravissa, sillä vaikka Jentalla onkin pehmeä ravi, en voinut kovinkaan kauan mennä harjoitusravissa, koska alkoi särkeä selkää ;s Ja vatsalihaksia..

No mutta, poni oli kyllä todella hieno ja katsotaan josko menisin piankin uudestaan kuolaimettomilla.

Tui♥

2 kommenttia:

  1. Kohta pystytte menemään ihan kokonaan ilman varusteita :D Hienoa, että sujui :) -Viltsu

    VastaaPoista
  2. Viltsu - sehän on haaveena ollutkin :) Mutta eiköhän siihen pääsemiseksi tarvittais vähän enemmän aikaa..
    Kiitos taas mukavasta kommentista :3

    VastaaPoista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)