keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Se Jari melkein kidnappasi Turpasuikkosen!

Olin tänään tallilla, oli tosi kivaa! Ekana talutin jotain minijätkiä, jotka vuorotellen ratsasti Aatulla. Sen jälkeen jotain hinkkaroitiin Veerun ja Latten kaa jossai pölkyllä (; se oli hirrrmuhauskaa, sitten jossain vaiheessa tuli Viltsu ja Aida, ja alkoi kimppakiva :DDD !
No sitten perinteiset ratsastukset Lattella karsinassa (tipuin kyllä ku se jotain rupes säätämään, mutta ei sattunut, rupes vaan naurattaa enemmän :DD
Ja olihan siellä Uus kävijä, joka taatusti sai hyvät mielikuvat meistä (;
Tuli kyllä niin paljon kaikkia hyviä juttuja, ja sekoiltua tuli kunnolla hyvässä seurassa, joten oli aivan mahtavaa! ;)

Ja ps. Turpasuikkonen on oikeesti Turpasuikkelo tai jotain, mutta rakkaalla lapsella on monta nimeä (; Vaikka tutummin häntä Lotaksi kutsutaankin :P

Mutta niin siis kiitos vaan upeesta päivästä :3

Päivän asu ;)

"Käyhän peremmälle"

Söpöt♥

♥Lattesta on moneksi! Huomaa Turpasuikkelon avoin suu ;)

Veeru! ;)

OH♥


Ps. Ja arvatkaas, kun tulin tallilta, ni äiskä alko heti vinee, etten sais olla niin useesti tallilla! -.- Mutta mä sanoin sille, että meen tallille sillon, kun haluan. Koska niinhän se on, ei mua kiinnosta mitä se siihen sanoo ;) !

1 kommentti:

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)