maanantai 3. lokakuuta 2011

Jos sä oisit mun messis, voitais nauraa vaikka yhdessä

Heii :) Saatiin tänään hissan kokeet takaisin ja olin iloisesti yllättynyt; Sain 8½! O.o En olis uskonut. (Tosin 3 pistettä sain säälistä, kun olin kirjottanut vähän väärästä aiheesta verrattuna otsikkoon XD )

Koulun jälkeen lähdinkin suoraan tallille. Tällä kertaa sain Aatun haettua ilman suurempia kommelluksia, koska se oli samassa aitauksessa Jekun ja Japen kanssa, ja ne pysyivät hyvin omissa oloissaan eivätkä yrittäneet änkeä pois.

Harjasin Aatun ja varustoin, sitten lähdin kentälle ratsastamaan alkuverkkoja. No, ehtihän poika säikähtää traktoria ja Virpiä, mutta ei se mitään.
Hetken päästä lähdinkin maastoon, ja huomasin Aatun olevan hermoilevampi kuin viimeksi maastossa. Ravattiin siinä aluks vähän ja jossain loppuvaiheilla laukattiin, se meni hyvin. Laukattiin vielä toinen pätkä, joka sekin sujui. No kolmannella pätkällä poika säikähti jotain ja lähti aivan mieletöntä kiitoa eteenpäin, eikä kuunnellut pidätteitä, siinä sitten yritin keräillä ohjia paremmin ja 'pyrritellä' , mutta se ei toiminut, joten heitin hetkeksi pidempää ohjaa ja tämän jälkeen pidätin uudestaan, jolloin Aatu siirtyi raviin. Hetken päästä sain käännettyä hevosen ja lähdimme reippaasti tallia kohti. Aatu oli kyllä aivan säikky, joten tulin parkkipaikalla alas selästä ja talutin pojan talliin.
Elikkä tämä kerta ei mennyt mitenkään kovin hyvin, mutta sellasta sattuu hevosten kanssa :)

Lady

GG Giovanna♥

Vanni on kovin söpö♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)