perjantai 7. lokakuuta 2011

"... Mut ei toi syö sieniä!" -- "No en olis siitä niin varma!!"

Heippa ;) Otsikon ekan osan sano Merja O. ja tokan Virpi :DD Musta he puhuivat (;
No mutta alotetaanpa alusta ;) Koulussa meni lujaa, kun esitin oopperoitani ja minioopperoita, joissa piti kertoa, että mitä niistä tuli mieleen. Sitten mentiin siis tallille Latten kanssa, siellä laulettiin Satumaa- biisiä ja syötiin. Sitten Eve saapuikin ja mekin menimme laittamaan Pisaraa valmiiksi. Se kuitenkin keskeytyi, kun yritimme esittää Merjalle ja Evelle meidän omaa Satumaa laulutanssiesitystä. Eihän siitä meinannut mitään tulla, kun vaan nauroimme, no lopulta saimme sen esitettyä ja saimme aplodit ja kuulemma pääsisimme varmasti jatkoon idolsissa ;) !
Sen jälkeen esitimme heille Talent-esityksemme, joka siis on "Pukitteleva poni" elikkä minä ratsin Lattella, joka pukittelee ja meinaa alkaa piehtaroida ja tipun karsinan lattialle ;) Se on kuulkaas huvittava esitys! Olisimme päässeet talentissakin jatkoon, joten meidän kannattaisi mennä kumpaankin esiintymään!
Merja lähti maneesiin ja minä pidin minioopperoiden tulkintaa Lattelle, Evelle ja Mirkalle, mutta he tulkitsivat minioopperani lähes aina pervoiksi >.< vasta kun rajasin aiheeksi luonnon ääniä, he saivat ehkä yhden tai kaksi jotka eivät olleet pervoja :DD !
Maneesiin kävellessämme yritin oopperoida hevosten kavioiden kopinaa, mutta siitäkin tuli vain epäilyttävää ääntelyä.
Maneesissa Latte tiputti hanskansa ja kun menin nostamaan sitä, hän jatkoikin, että "Voitsä tunkee ton tähän reikään" elikkä siis hyväksikäyttöä!!

Tunnin jälkeen menimme talliin ja jaoimme kaurat. Merja myös patisti meitä esittämään Virpille Satumaa esityksen, ja se onnistuikin jonkin ajan kuluttua, Virpi tosin katsoi meitä "Anna mun kaikki kestää" - ilmeellä, eikä päästäisi meitä jatkoon idolsissa.
Sitten vielä vedettiin siellä "Kolme pientä elefanttia" ja myös neljä :DD
Oli siis oikein hauskaa ja tunnelma oli mahtava! ;)
Saimme Merjalta myös maustekakkua, ja Latte sanoi, että me ollaan yhdyspersoona... Eiku mikä se sana oli? no kuitenkin, että me kuulutaan samaan ;) <3

Sain Merjalta myös lempinimen, mutten nyt muista sitä.. Joku Kahapää se oli :DDD (;
"Rakas Kahapää" ;)

Sera♥

Alpakka ;)

Marsi ;) <3

♥Latte♥♥

Noi ylläolevat kuvat on vanhoja, kaikki muut paitsi Sera ovat Tampereen luokkaretkeltämme :)) Koska mun kone on rikki, eikä sitä voitu korjaa, joten se täytyy viijä takas sinne mistä ostettiin.. Ja sit ehkä voisin saaha sielt uuen tilalle, ois ihan nais.

1 kommentti:

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)