perjantai 29. toukokuuta 2015

Bannerin vaihdos


Heips, vihdoinkin sain uuden bannerin tehtyä ja vaihdettua. Vanha oli kamala väliaikainen hutaisu (ja se väliaika vaan venyi ja venyi, ihan hävetti pitää tuollaista banneria), siinä oli mittasuhteetkin ihan pielessä.
Tähän uuteen olen nyt panostanut ja ainakin omaa silmää se miellyttää oikein mukavasti. Eräs häiritsevä asia on kuitenkin oikean yläkulman runsas tyhjä tila, mutta en löytänyt siihen mitään sopivaa ratkaisua. Pääasia, että banneri on tuplasti parempi kuin edellinen ja sitä jopa kehtaa katsoakin.

Laitan tähän alle bannerit vielä vertailtavaksi ja toivon, että kommentoitte oman mielipiteenne! :)

 photo kevathuono_zpsa0qdq1ae.png
Vanha
 photo kesauml_zpse35tzmes.png
Nykyinen

6 kommenttia:

  1. Molemmat ovat yhtä hienoja, mutta ehkä kuitenkin, tuo nykyinen on hienompi... :)

    VastaaPoista
  2. Heips Pandsi! :) Toi uus on tosi kiva! :) kesäinen. Ja paljon parempi ku vanha :)

    VastaaPoista
  3. Tämä uusi on kyllä todella hieno, tykkään siitä paljon. Kivan oloinen blogi sinulla, ja tosi paljon noita tunnisteita :D ei haittaa yhtään kiva vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! Ja joo tunnisteita on kyllä kertynyt näiden viiden vuoden aikana, täytyis kattoo jos on jotain turhiakin ja niitä karsia sitten, mutta hyvä ettei haittaa kuitenkaan :D

      Poista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)