maanantai 8. syyskuuta 2014

Kuulumispostaus


Moikka moi, johan vierähti aikaa edellisestä kerrasta. Sanon jo näin alkuun, että ratsastuskuvia ei ole, koska ei oo ollut ketään kuvaamassa.
Ajattelin kuitenkin nyt pikaisesti tänne päivitellä jotain viime aikojen kuulumisia, jos kone nyt suostuu yhteistyöhön. Tää tietokone on sanomassa sopimustaan irti, ensiksi meni akku ja nyt tuuletin. Kone siis sammuttaa itseään vähän väliä, milloin ylikuumenemisen takia ja milloin siksi että akku ei lataannu.

Noh kuitenkin, olin tässä yks viikonloppu taas pohjoisessa Juhanilla. Oli tosi jees, Volvoiltiin perjantaina ja lauantaina. Pääasiassa oltiin vaan ja katseltiin telkkaria tai jotain muuta sellasta rentoo. Perjantaina olin niin väsynyt, että nukahdin Junnun syliin kesken jonkun ohjelman katselun, hups :D Näin myös ensimmäistä kertaa heidän kissoja ja ne oli söpöjä, toisella oli vähän liikavarpaita ja toinen oli pieni ujo metsäkissa.

Lauantaina olin ekaa kertaa traktorin kyydissä, kun vietiin jotain jyviä kuivaajalle. Kyllä olikin pomppuisaa kyytiä, sai koko ajan pidellä kiinni jostain, että pysyi edes jotenkin penkillä, mutta hauska kokemus silti. Sunnuntainakin mentiin traktorilla.
Oli kyllä tosi hyvä viikonloppu!

20140829_225413

vovlot

traku

20140823_211024


Jentalle on löytynyt vuokraaja, joka onkin käynyt viikolla ratsastelemassa. Kävin kyllä viime keskiviikkona itse ja Jentsi oli super. Perjantaina menin pellolle, aluksi jännitti että löytyyköhän jarrut ja ratti, mutta ei meillä mitään ongelmaa ollut. Jentsi oli innoissaan, kun sai mennä lujaa, mutta pukitti vain kerran. Käynnissä ja ravissa tehtiin suunnan vaihtoja, siirtymisiä ja ympyröitä. Laukassa mentiin pääasiassa pitkin peltoa, mutta aina silloin tällöin myös ympyröitä ihan vaan varmistukseksi siitä, että ohjaus on kunnossa.
Perjantaina Juhani tuli meille viikonlopun viettoon, ja majailtiinkin ihan kahdestaan mökissä.

Lauantaina mentiin tallille tietysti, menin Jentalla kentällä. Tein pääty-ympyröitä, voltteja, siirtymisiä ja kulmat aina niin, että pysähdys ennen kulmaa ja siitä sitten suoraan kääntyminen ilman turhia askelia, Jentsi oli hieno.
Illalla juopoteltiin vähäsen ja oli mukavaa.

Sunnuntaina taas tallille, ratsastin kokonaisen tunnin verran. Ihan perusjuttuja taas vaan, siirtymisiä ja pääty-ympyröitä. Vasta-asetukset pitkillä sivuilla. Jenta toimi tänäänkin hienosti, laukoissa tosin oli vähän kiireinen. Loppukäynnit menin pellolla Armin ja sen omistajan kanssa, oli kivaa.
Viikonloppu oli taaskin onnistunut :)

Näin Niinaakin tiistaina pitkästä aikaa!

alla

pellolla

20140902_155808

Snapshot_20140908_1

5 kommenttia:

  1. Oot nätti! :33 Mut muista käyttää volvo-paitaa ja huivia X)

    VastaaPoista
  2. Seuraava postaus jentasta? :)

    VastaaPoista
  3. Eikäää mitä jentalle tapahtu!?!? :o voimiasulle paljonn♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suolen kiertymä, ei ollut enää mitään tehtävissä..
      Kiitos, niitä tarvitaan ♥♥ !

      Poista

Kommentit piristävät päivää, Jätä siis rohkeasti kommenttisi! Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Kommenttien jättäminen on myös helppoa; ei tarvitse olla rekisteröitynyt, eikä ole sanavahvistusta. :)